Post Uitvaartzorg - Nu jij er niet meer bent eer ik je leven

Heengaan is loslaten.
Dankbaar voor wat was en verdriet om wat nooit meer zal zijn.
Juist deze verbinding tussen het leven en de dood wil ik verbeelden op doek.
Dit door een persoonlijk gesprek waarin ik uw wensen en uw dierbare hoop te leren kennen. Wat wilt u graag terugzien op doek, dat zo kenmerkend is voor degene die er niet meer is?
Het is mogelijk om as, voorwerpen, tekst of bijvoorbeeld de bloemen van de uitvaart te verwerken in het kunstwerk. Maar meer dan enkel een verwijzing naar de dood, wil ik ook zijn of haar leven vieren en deze herinnering voor u tastbaar maken. As-schilderij Tamaar Mannroh

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Tamaar Mannroh beeldend kunstenaar

tamaarmannroh@gmail.com

Op mijn site kunt u voorbeelden van mijn beeldend werk zien: www.tamaarmannroh.com
Het is ook altijd mogelijk om een atelierbezoek te maken.

of via

www.uitvaartstudio.com
043 - 852 3 258

Uitvaartstudio biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Uitvaartstudio, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij Uitvaartstudio terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »