Post Uitvaartzorg - Sieraden met een verhaal

Je dierbaren tastbaar dichtbij

In het goudsmid atelier van Sanders Weyden in Maastricht ontwerpen, maken en vermaken ze sieraden die een verhaal vertellen. Zo kun je de trouwring(en) van je dierbare(n) laten omsmelten. Karen en Ludo luisteren naar je en gaan dan aan de slag, rekening houdend met je wensen en je budget. In blog hieronder vertellen ze meer:

Gedenksieraad Sanders Weyden

Ik denk dat we een van de mooiste beroepen mogen uitoefenen die er zijn. Dagelijks krijgen we sieraden in handen van enorme emotionele waarde; het zijn de dragers van herinneringen en verhalen, ieder zo persoonlijk als de drager van het object. Soms herstellen we ze in hun oude glorie. Een andere keer verwerken we een sieraad tot iets geheel nieuws. De emotionele waarde, een herinnering aan een dierbare, blijft. De vorm nu passend bij haar nieuwe eigenaar. En dan zijn er dagen waar we voor iemand een nieuw sieraad mogen creëren. Het verhaal of de herinnering, omzetten in een tastbaar sieraad is een prachtige uitdaging. Samen overleggen we met u, we maken een aantal schetsen en dan vervaardigen we een nieuw juweel naar uw wens.

Het gekke is dat de sieraden die we in opdracht maken, ook altijd echt het mooist uitkomen als ze het lichaam sieren van degene waarvoor ze ontworpen zijn. Ze weten bij wie ze horen.

Het is een eer om trouwringen te mogen ontwerpen en maken. Een eer om getuige te mogen zijn van een nieuw gedeeld levensverhaal. Het is ook een eer om een trouwring, een heel leven gedragen, passend te mogen maken, of samen te mogen smeden met een ring voor degene die verder gaat.

Voor ons is een sieraad in de eerste plaats waardevol vanwege de emotionele waarde die het heeft, de materiele waarde komt voor ons op de tweede plaats. Dat we met respect met uw sieraden omgaan is dus voor ons vanzelfsprekend.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig en respectvol repareren en vermaken van uw sieraden. Ook denken we graag met u mee bij het ontwerp en tot stand laten komen van een geheel nieuw sieraad.

Uw wensen staan bij ons centraal. Ons specialisme is het vervaardigen van sieraden op verzoek, dus in uw opdracht. Een verkennend gesprek is bij ons gratis. We luisteren graag naar uw wensen en bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Wij hebben een volledig uitgerust atelier waarin we al uw wensen waar kunnen maken. Wij houden hierbij uiteraard rekening met het door u opgegeven budget.

Dus zoekt u een vertrouwde specialist om uw juwelen te ontwerpen, maken, vermaken of repareren, bel of mail ons dan voor een afspraak. U bent van harte welkom op ons atelier voor een informerend gesprek.

Karen en Ludo
Tel: 06 - 525 44 356
Website: http://www.sandersweyden.com/nl/
Email: info@sandersweyden.com

Wij bieden hulp en ondersteuning, verzorgen en begeleiden uitvaarten in Zuid-Limburg. Voor meer informatie, een advies of een kennismaking, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht of en waar men een (uitvaart)verzekering heeft!

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »