Post Uitvaartzorg - Festival Voor mijn dood - een festival dat de dood bespreekbaar maakt.

 

Festival Voor mijn Dood, Maastricht zaterdag 24 september 2022

 

Op zaterdag 24 september 2022 wil ‘Festival Voor mijn Dood' de dood bespreekbaar maken gedurende een 1-daags festival in het centrum van Maastricht. Op een laagdrempelige manier wordt een beladen onderwerp ‘de dood’ bespreekbaar gemaakt. Jong en oud worden bij het festival betrokken. Het festival wordt georganiseerd door Netwerk Sterven & Rouw Zuid-Limburg en heeft geen commercieel karakter. 

Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Denk aan lezingen, workshops, tentoonstellingen, muziek en theater. De insteek is interactief en multicultureel.

Kijk hieronder voor meer informatie en/of Facebookpagina van Netwerk Sterven & Rouw Zuid-Limburg

 

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »