Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Ren? Helwegen
Ren? Helwegen
09-06-1963 - 15-04-2018

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Rene,
Mijn beste vriend. Als een vriendin. Jarenlang waren wij elkaars beste maatjes. Wat hield ik van je. Wat hadden wij een band. Een vriend van mijn hart. Liefs van Marieke
31-12-2018 00:39
Marieke Kempen
Beste Nic,
In de maanden februari en maart hadden wij het genoegen om René te leren kennen. In deze weken hebben we samen veel lief en leed gedeeld en ook veel plezier gehad met elkaar. We hebben mooie dingen meegemaakt met Réne.
Ook nu nog is hij regelmatig onderwerp van ons gesprek: zijn schilderijen, adviezen, humor, zijn toekomstplannen, zijn mooie bijdragen bij zuurstof voor de ziel en de vraagtekens bij zijn laatste besluit.
Wij hebben mooie herinneringen aan René.
Wij wensen jou, familie en vrienden veel sterkte bij de verwerking van dit grote gemis.

Anna, Florine, Gaston, Ingrid, Moniek, Petra, Sendy, Tijs en Wilco
25-05-2018 20:16
anna
Lieve Nic,
Wat een afschuwelijks nieuws wat ik vandaag ontving.
Ik wens je heel veel sterkte toe met dit kostbare verlies.
liefs, Karel
09-05-2018 10:43
Karel Poels
Beste Nic, families Helwegen en Borghans,
Ik heb het vorrecht gehad om een aantal maanden met René te mogen werken. Gohhh... wat een leuk mens en fijne collega!! De herinneringen aan de gesprekken met René zal ik met een "big smile" koesteren.
Nic en families veel kracht en sterkte voor de komende tijd. Liefs, Soscha
29-04-2018 11:49
Soscha Feuerstein
René en ik waren in dezelfde periode werkzaam als stafmedewerker. Over onze ervaringen hadden we eerlijke en open gesprekken. Met een glimlach denk ik terug aan zijn enthousiaste verhalen over (het opknappen van) het vakantiehuis. René was een fijne collega en een mooi mens. Veel kracht en liefde voor Nic en naasten.
25-04-2018 20:07
Rian van Erp
Mooie herinneringen koester ik uit de tijd dat we samen in de Valerius werkten. Je openheid over jezelf. Je oog voor de ander. Kletsen over onze levens. Humor en ernst. Een prachtig mens is er niet meer. Rene rust zacht. Veel sterkte voor familie en vrienden.
24-04-2018 19:42
Paula van Ommen
Lieve Rene,

Je was een fijne collega en een mooie herinnering aan de tijd in de oude Valeriuskliniek. We hadden een leuk team, toen. Heel veel gelachen, elke pauze was iets om naar uit te kijken. Zo wil ik je het liefst herinneren. Je verhalen over je vakantie, normale gekke doordeweekse dingetjes....
Veel sterkte Nic.
24-04-2018 10:42
Aafke Sjollema
Beste Nic en familie,

Ik ben geschokt door het nieuws van René 's overlijden

In het verleden, in de tijd van afdeling Verhulst, heb ik prettig samengewerkt met René en later heb ik in het kader van mijn eigen reïntegratie binnen GGZinGeest te maken gehad met René . Hij heeft mij toen goed (empatisch!) geholpen.

Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies!

Fred Hartog
23-04-2018 19:02
Fred Hartog
Hopelijk brengt het je de rust waar je naar zocht. Te vroeg, veel te vroeg. Je enthousiasme, je vriendelijkheid. Je wordt gemist. Je was een hele fijne collega. Sterkte voor alle naasten. Usha
23-04-2018 16:48
Usha Stefels
Vorig jaar nog een bakkie gedaan op de VU. Het leek zoveel beter met je te gaan. Je had nieuwe plannen, ze klonken goed. Ik heb heerlijk met je samen gewerkt René. Allebei misschien soms te kort door de bocht.
We hebben zoveel gelachen op de Oude Valeriuskliniek in het PO&O kamertje op de begane grond. Heleen, Joyce, Gabi, jij en ik. Ik zal die goeie momenten niet vergeten. lieve groet Ria
23-04-2018 14:44
Ria Smit
Je bent niet meer waar je was,
Maar overal waar wij zijn.
Voor altijd in ons hart!
Wiesje en Paul, Jeroen en Stijn
23-04-2018 14:34
Wiesje en Paul
Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de naasten van René. Ik heb heel fijn met René samen mogen werken en koester warme herinneringen aan hem.

Margot
23-04-2018 12:53
Margot Wijnen
Voor allen die rene lief hebben, mijn oprechte deelneming.woorden kunnen dit verdriet niet helen,ik wens jullie kracht en moed,en heel veel warmte
23-04-2018 10:19
joke vis
Lieve Nic, heel veel kracht, warmte en liefde toegewenst bij het afscheid nemen van je lief, je liefste, je allerliefste. Sterkte Martine
23-04-2018 09:45
Martine
Beste Nic en geliefden van René,
Sterkte gewenst in deze duistere periode van verlies, verdriet en gemis. Wij werkten de afgelopen jaren regelmatig op dezelfde werklocatie. Altijd een hartelijke begroeting van René en een gezellig praatje met elkaar. Heel erg vreemd om hem niet meer te kunnen tegenkomen. Ik wens jullie een waardevol afscheid toe en dat jullie steun hebben aan elkaar.
22-04-2018 23:59
Willem Struijs
Door een gemeenschappelijk vriend van René, Nic en mij werd ik hier op Bali vandaag op de hoogte gebracht van dit verschrikkelijke nieuws. René, zo een mooi mens, in elk opzicht. Wat een verlies. Ik wens Nic alle sterkte toe die nodig is om dit enorme verlies te verwerken. Tot gauw.
22-04-2018 11:20
John Siepers
Lieve Nic, Leny, Hans en iedereen die René net zo lief had als ik, ik rouw in stilte met jullie mee. Het is onwerkelijk en ongelooflijk en ook wij hopen dat jullie de liefde en de steun bij elkaar vinden voor het verwerken van dit verdriet.
Liefs Simone en Robert-Jan
22-04-2018 10:58
Simone Muermans
Lieve Nic en Tante Leny,Hans en allen die jullie dierbaar zijn.
Hier zijn geen woorden voor, wat een groot verlies, zo een mooi mens.
Ik hoop dat jullie de kracht kunnen vinden.
Liefs Anita en echtgenoot Wil
22-04-2018 10:43
Anita van Hooijdonk
Alles wordt licht
Alles wordt liefde
De aarde kan je geen pijn meer doen
In God zijn alle wensen vervuld.

Wij zullen je heel erg missen Rene !

Tante Jet.
22-04-2018 08:45
j.muermans
Beste Nic,
Ik hoorde het verschrikkelijke nieuws over het plotselinge overlijden van Rene. Wat afschuwelijk, wat een klap. Ik kan me voorstellen dat de schok immens is. Ik wens jou en je dierbaren de komende tijd heel veel sterkte en kracht toe. Jaap Fransman
20-04-2018 23:29
jaap fransman
Woorden voldoen niet. Hier past slechts stilzwijgen.
Ik wens Nic en familie heel veel kracht.
20-04-2018 15:28
Osvaldo Heredia
Er zijn geen woorden om jullie te troosten met dit enorme verdriet en pijn .Rene was een prachtig mens en ik ben heel blij dat ik 10 jaar zijn leidinggevende heb mogen zijn , maar niet alleen dat ,hij was ook mijn maatje toen en ondanks dat we elkaar nog weinig zagen was hij altijd in mijn hart had daar een hele bijzondere plek en dat zal altijd zo blijven.
20-04-2018 11:14
Kathy Van Veerdegem
Wat een verlies. Wat een verdriet. Er was jullie zoveel meer gegund. Ik wens Nic en alle andere mensen die van René hielden heel veel kracht en vooral ontzettend veel mooie herinneringen toe.
20-04-2018 09:43
Pauline vd Zwaan
Beste dierbaren van Rene, beste Nic, gecondoleerd met dit ongelooflijke verlies. Ik ben een collega van Rene en ken hem als een superlieve, zorgvuldige en betrokken man voor zowel zijn collega\'s als de werknemers die hij begeleidde. Nooit te beroerd om bij te spingen en te ondersteunen. Altijd met een eigen opinie die hij gelukkig niet onder stoelen of banken stak en altijd ook met humor; hield de boel lekker fris. Ik had recentelijk nog gehoord dat het iets beter met hem ging en dat hij misschien zelfs weer wat dingetjes zou gaan opstarten. Wat vreselijk triest dat het allemaal anders is gelopen. Ik wens jullie allen heel heel veel sterkte toe, ik hoop van harte dat jullie je omringen nu met lieve mensen waar je troost bij kan vinden, een groet, Neel
20-04-2018 09:16
neel schouten
Beste Nic en Familie,
Diep geschokt, verbijstering en intense pijn bij het ontvangen van de rouwkaart. Heel veel kracht toegewenst om een dergelijk verlies te moeten dragen.
Wim.
19-04-2018 22:42
Wim van Loon
Heel veel sterkte gewenst bij het dragen van dit verlies. Martin Drenthen en Saskia van Boven.
19-04-2018 20:40
Martin Drenten en Saskia van Boven
Beste Nic,
Het vreselijke nieuws dinsdag gelezen.
Ik kan je alleen maar heel erg veel sterkte wensen. Alle andere woorden zijn teveel in dit verdriet.
Oprecht veel sterkte gewenst. Ook van Jason. X
19-04-2018 18:03
Jos Wulms

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »