Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Wilma Schins-Lemans
Wilma Schins-Lemans
07-01-1929 - 25-11-2020
Je kijkt ons aan...
En wij,
We kunnen niet anders dan je laten gaan

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.
Ik herinner haar als een vriendelijke altijd korrekt geklede tante. Vooral veel kontakt in mijn jonge jaren in Limburg 1950-1960. Ook leuk toen ik mee mocht logeren in de caravan. na mijn verhuizing frequent kontakt verloren. Heel leuk was nog de gezellige familiereuni in 2010 toen alle zusters Lemans nog samen waren. Ik zal altijd aan tante Wilma terug denken als een fijs mens
07-12-2020 11:40
Jos Roebroek
Brigitte, Sil en Jos, vanmorgen las ik het bericht dat ma is overleden, en hoewel ik wist dat het niet goed met haar ging schrok ik ervan. Ik heb jullie moeder nog altijd in herinnering als een super lieve, warme vrouw en wil jullie heel veel sterkte wensen met dit verlies!, met vriendelijke groet, Henry Rijvers.
05-12-2020 11:12
Henry Rijvers

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »