Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Sjef Biessen
Sjef Biessen
11-06-1925 - 09-01-2021
Liefde wordt smart.
De dood neemt weg wat liefde heeft verbonden
Liefde wordt smart
Liefde sterft niet maar richt zich naar binnen
Wat niet meer is... is in mij.
Er is geen nieuwe dag met hem
Er valt niets meer te delen
Het is gedeeld.
Sjef Biessen

Met onzegbare pijn en verdriet hebben we afscheid genomen van onze lieve Sjef. Dank je Sjefke - papa - opa - grote opa, broer en zus voor alle dierbare momenten die ons blijvend zullen verbinden.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Beste Mieke en familie,
Gecondoleerd met het heengaan van Sjef.
Mogen de verbondenheid en liefde die jullie zo samen gedeeld hebben en die nu de smart brengen, ook de kracht en troost schenken die je nodig hebt voor deze dagen en de komende tijd.
Lieve groet,
Monique Verhoeven (dirigent Stemmenorkest Well)
15-01-2021 12:00
Monique Verhoeven
Veel dank aan Sjef voor wat hij voor Ben Heijnens en voor ons heeft betekend, en veel dank aan Mieke die hem daartoe in staat gesteld heeft. Sterkte en liefs, Maria&Emile
15-01-2021 10:53
Maria&Emile Pieters-Heijnens
Beste Mieke en familieleden,
Langs deze weg condoleren wij jullie met het overlijden van Sjef. Aan zijn lang en vruchtbaar leven is een einde gekomen. Sjef was een zeer artistiek persoon en heeft zijn talenten goed gebruikt door ze te delen. Heel fijn dat wij hiervan hebben mogen genieten. Wij hopen dat de vele fijne gebeurtenissen en herinneringen aan hem de pijn van het verlies kunnen verzachten. Jullie kunnen trots op hem zijn. Vooral voor jou, Mieke, zal het gemis groot zijn. Maar hopelijk met de steun van je omgeving zal je deze moeilijke periode kunnen doorstaan. Lieve groeten, Peter en Elly Paulussen - Crauwels.
14-01-2021 16:00
Elly Paulussen - Crauwels
Mieke en familie,
We hebben Sjef - onze buurman - na onze verhuizing naar Heerlen slechts kort leren kennen door zijn vertrek naar Bergweide. De ontmoeting tussen Mieke en Sjef na het ziekbed van Mieke was bijzonder en ontroerend voor iedereen die daar bij was. We zullen deze herinneringen koesteren. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.
Hannie en Frank Verschoor
14-01-2021 14:01
Hannie Frank Verschoor
Geachte Mieke en familie, in de hemel zal nu feest zijn, want een bijzondere man komt er binnen met een prachtig verhaal waar ademloos naar geluisterd zal worden. Al vanaf mijn vertrek van de Vrank in Heerlen in 2001 is een werk van Sjef met me meegetrokken naar Brussel en vervolgens hier naar Maastricht, een werk dat een beetje de hemel op de aarde brengt by seeking God. Sjef laat een kostbare schat achter die heel veel troost zal geven en vervullen met dankbaarheid aan u zijn nabestaanden en aan allen die het werk van Sjef weten te waarderen op haar waarde. Veel sterkte de komende tijd en bovenal vrede en alle goeds, Mattie Jeukens ofm
13-01-2021 21:48
Mattie Jeukens ofm
Lieve tante Mieke,

Lief dat u mij vanmiddag belde, met helaas het trieste nieuws van het overlijden van ome Sjef. Voor u een groot verlies van uw levensliefde, voor uw (klein)kinderen verlies van hun (groot)vader. In gedachten zijn we bij u. Wij komen jullie van harte ondersteunen aanstaande vrijdag om de laatste eer aan ome Sjef te bewijzen en jullie een hart onder de riem te steken.

Hartelijke groet,

Maarten & Sandra Dohmen
13-01-2021 20:13
Maarten Dohmen
Lieve Mieke,
Ik was even ontdaan toen ik de kaart van het overlijden van jouw Sjef in mijn handen hield. De reden daarvoor is dat ik vorige week een aantal dagen de vraag kreeg hoe gaat het met Mieke en Sjef. Mieke heel veel sterkte samen met jouw allerliefste in je nabijheid. heel veel liefde en troost gewenst. Hans
13-01-2021 17:23
Hans Kuijs
Lieve Mieke, gecondoleerd met het heengaan van jouw lieve Sjef. Blij hem te hebben mogen ontmoeten 10 jaar geleden en veel lief en leed met jou te mogen delen. Het zal niet makkelijk zijn voor jou na alles hem nu te moeten laten gaan. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe samen met Erik, Olaf en Ingrid en iedereen die je lief is. Heel veel liefs, Hellen
13-01-2021 14:14
Hellen van IJzerloo
Beste Mieke en familie
Het is nog maar kort geleden dat we telefonisch contact hadden. Bijna niet te geloven dat het leven van Sjef zo snel zou eindigen. Sjef zal ongetwijfeld met zijn kunstwerken in jullie herinneringen blijven voortleven. We hopen dat jij en je familie hierin troost kunnen putten om dit verlies een plaats te geven. Helaas zijn we wegens omstandigheden verhinderd de uitvaartmis bij te wonen. Heel veel sterte toegewenst met het verwerken van dit verdriet.
Annie en Jan Eijssen


13-01-2021 14:11
Annie Eijssen
Lieve Mieke, kinderen en familie,
Gecondoleerd met het toch nog plotselinge overlijden van jullie Sjef. Ik vond dat hij het zo goed deed op Bergweide. Veel sterkte de komende tijd.
Riet en Alexander.
13-01-2021 13:52
Alexander van Eeden
Mieke, ik wens jou en familie alle kracht die jullie
Nodig hebben en een beetje meer.
Lieve groet, Annie
13-01-2021 13:28
Annie Fanselow

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »