Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Els Akkerman - van Soest
Els Akkerman - van Soest
01-10-1937 - 19-01-2021
Verdrietig, maar vervuld van mooie herinneringen, laten wij u weten dat onze lieve Omi, moeder en schoonmoeder, na een rijk en zorgzaam leven en voorzien van het sacrament der zieken, is overleden.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Hierbij mijn hartelijke condoleances met het overlijden van Els.
Wij kenden elkaar reeds van de middelbare school en tot kort geleden nog een kortstondig contactje gehad.
Een heel bijzonder mens met een gezellige uitstraling.
Veel sterkte voor de komende tijd !
25-02-2021 12:08
Pop Hertog-Kemps
Beste Erik en Olivier,
Ik vernam van het overlijden van jullie moeder en wens jullie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies,
Na het overlijden van mijn moeder woonde ik korte tijd in Welten, in het appartement waar voordien jullie opa en mijn oom Karel leefde.
In die tijd had ik op uitnodiging van Els regelmatig contact met jullie moeder en jullie vader. Ik heb deze contacten altijd als bijzonder plezierig ervaren, er werden goede gesprekken gevoerd en daarbij werd een goed glas gedronken. Els was, to say the least, a fine lady, een hele bijzondere vrouw.
Ik hoop dat jullie vele goede herinneringen aan haar hebben.
Wim Wiertz
Hochterhof
Lanaken-B
03-02-2021 13:54
wim wiertz
Beste familie van Els,

Woorden zijn er niet,
om te zeggen, hoe het voelt
als je iemand mist,
wat het met je doet.
wat het verlies je geeft, dat verdriet...

Tòch blijft Els bij ons allemaal!
en zolang als we aan haar denken,
zal ze U vreugde en troost schenken!

Bonne courage!

Uw geliefde familielid heb ik leren kennen jaren geleden in Nederland op een schrijfcursus.

Els is altijd, vriendelijk, hartelijk, spontaan en open naar de schrijfgroep geweest.
Ik houd die herinneringen aan die mooie tijd in mijn hart vast en ben straks in mijn gedachten bij U en Els.

Marie-Louise


Soms even "thuis" samen,
dan bij de ene
en dan bij de andere
"schrijfdame".
27-01-2021 13:42
Marie-Louise Lony-Roobroekssss
Lieve Mevr Els Akkerman,
Ik herinner u als een altijd vrolijke kordate lieve vrouw. Altijd een praatje als we elkaar tegenkwamen. Rust zacht. Lieve groet Anky
27-01-2021 08:55
Anky de Bie
Lieve tante Els je bent te snel van ons heengegaan. Rust zacht. In je eigen fijne Welten. We zullen je gastvrijheid en verhalen missen.
26-01-2021 04:12
Paul
Lieve Familie,

Gecondoleerd met het grote verlies van jullie
moeder, schoonmoeder en oma
Zij was een bijzondere hartelijke persoonlijkheid
zij zal altijd in onze herinneringen blijven
voort bestaan
De afscheidsdienst was mooi en indrukwekkend.
Lieve groetjes Sophie en Frans
25-01-2021 16:56
Sophie Kreijen-Wiertz
De neefjes en nichtjes in Australie delen mee in het vieren van het mooie leven van onze dierbare nicht Els.
Ze was spontaan, had stijl en een aanstekende energie. Ze was heel speciaal!
Els zal met plezierige gedachten lang in ons door blijven leven.

Wij wensen jullie sterkte en goede herinneringen.

Lots of Love, Riet, Ron, John, Maz, Eugene and Roslyn and families
25-01-2021 11:40
Eugene Notermans
Dag Erik, Olivier en jullie beider gezinnen,

Er is een tijdperk afgesloten. Afgelopen najaar was ik toevallig met mijn broer en zussen weer in Heerlen, de stad waar wij opgroeiden. En natuurlijk zijn wij toen ook naar Welten gelopen, naar de vijver waar wij ooit schaatsen leerden. En om Strijthagenshof weer eens te zien, het huis waar ik als puber geregeld vertoefde en jullie kordate, zorgzame moeder uiteraard tegenkwam. Die tijd ligt al ver achter ons, maar ik merk dat ik op een leeftijd kom dat ik meer dan vroeger aan vroeger denk. Dat doe ik met plezier maar ook met weemoed nu steeds meer mensen uit mijn jeugd er niet meer zijn. Heel veel sterkte dezer dagen, ook namens Willem!

Anne-Marie van Elsacker-Niele
24-01-2021 15:26
Anne-Marie van Elsacker-Niele
Lieve familie

Enigszins ontsteld hebben we vernomen van het overlijden van jullie lieve moeder , schoonmoeder en oma .
We bewaren in onze gedachten de fijne herinneringen
van Els en alle leuke momenten , al dan niet met een gezellig glaasje wijn erbij .
Els kon gezellig vertellen en was goed in het ophalen van oude verhalen .
Wij willen haar zo herinneren en we wensen jullie heel veel sterkte voor aanstaande maandag en de komende tijd.
Lieve groetjes , Henk en Maryl
23-01-2021 16:21
Henk en Maryl Sentjens-Wiertz
Beste familie,
Met het zien van haar overlijdensbericht kwamen vele momenten naar boven waarin ik beelden zag van ontmoetingen met beide ouders. Het begin van de kennismaking lag bij haar man, organist en loyaal gelovige man die de kerk een warm hart toedroeg. Eenmaal in Welten mocht ik vaker gast zijn en genoot van de ontmoeting met gesprekken. Toen Eus niet goed werd en plots insliep hebben we nog gebeden voor hem. Moeder verhuisde, contact werd afgebouwd en zag haar niet meer tenzij in het voorbij gaan. Ze wist wat ze wilde en was een persoonlijkheid. Hoewel al zelf jaren weg uit Heerlen, passeerde ik haar latere woning op de kop en dacht regelmatig aan haar. Ook omdat ze verwant was met Frans Wiertz en hij wel eens informeerde hoe het met haar ging. Wilde dat even met jullie delen en zal op maandag in Holset voor haar zielerust een intentie hebben.
23-01-2021 11:30
T.H. van Galen
Lieve T Els
Godzamme zeg, nu zal mijn brief zeker te laat aankomen. Maar in enig perspectief, het is mijn enige kans om afscheid te nemen van je. Vele dierbare, rijke en mooie herinneringen, bijna teveel om allemaal te herhalen en dat hoeft ook niet. Er zijn momenten die zijn blijven hangen er zijn ook momenten geweest waar we allemaal soms van kunnen zeggen; „Moest dat nou“. Eierdopjes hebben vele zien voorbij komen zoals zij waren georganiseerd in het halletje, die collectie heeft mij altijd aangesproken. Iemand, Jij, heeft de tijd genomen en heeft daarmee een eigenwaarde aan haar leven gegeven. Zulke omstandigheden kunnen we nu al niet voorstellen, alles staat op een mobieltje en als er niet staat moet het wel onbelangrijk zijn. Strijthagenshof had alles, Strijthagenshof was verzorgd „top notch“, Strijthagenshof was de Akkerman heiligdom en onze Oom & Tante waren altijd klaar om ons te ontvangen, wel, Eus was in speedo het zwembad aan het schoonmaken en bloemtjes kregen soms meer aandacht dan de kleintjes die het visvijvertje aanschouden. Ik ben er van overtuigt dat Eus de bloemetjes voor je heeft klaar staan, Mia het weer voor de volgende week wil bespreken en het flesje Moesel wijn al koud ligt. Zo ook staat „Het Liefje van de Koning“ op zijn plaats in het kastje. Bedankt voor alle zorg dat je mij hebt gegeven, ik was al zeker geen prins, de vreugde van het bij mekaar zijn in de warme keuken is tot nu een herinnering die wij alle dupliceren. Keukens en lekker eten brengt familie samen. Geniet van de mooie onbekende adventuurtjes die zovelen al jaren hebben beleefd, we herdenken Opa’s, Oma’s. Ooms, Tante’s en geliefden en jij zal nu ook aan zulke mooie herdenking meedragen. Laat de geurtjes van kamille je leiden zodat je ontspannen naar ons zal kijken. Tot ziens en laat ons achter in het familie breiwerk, datzelfde breiwerk heeft goed bestand tegen hier en daar een gevallen steek.
Liefs neef Raf

Lieve Erik en Ol,
Veel sterkte toegewenst voor deze aankomende Maandag. Ook jullie weten dat je moeder naar een mooie plaats toegaat en zij had er vrede mee. Geniet van de mooie herinneringen zovelen zullen delen over de volgende dagen, weken. Ik zal maandag een kopje kamille tee zetten en dan de dag besluiten met een sterke borrel. Veel liefde toegewenst en groetjes aan de hele bende.
Raf
22-01-2021 20:24
Raf Thissen

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »