Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Bart Collaris
Bart Collaris
02-09-1970 - 15-02-2021
Na een kort ziekbed is onze lieve Bart, geheel onverwacht, van ons heengegaan.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Roel en Jacky, Lieve Joop en Erika, lieve neven en familie van Bart!

Wat een enorm verlies om Bart op dit moment in zijn leven te moeten laten gaan. Bart wordt gekend en herinnerd als een goedlachse en fijne man. Bescheiden maar levenslustig. Een mens om van te houden. En er zijn er velen die van hem houden.
Draag in hart en hoofd Bart mee want dat verdient hij.
Een mens leeft als hij geliefd wordt én dat voelt.
Veel sterkte vandaag en alle komende dagen.
Speciaal voor Isabel en Max: jullie papa blijft in jullie hartjes voor altijd.
Lieve groet en sterkte
Karin
20-02-2021 09:26
Karin Terpstra
Lieve Roos, Max en Isabel en familie,
heel veel sterkte met dit grote verlies. Woorden schieten tekort om hem te beschrijven en dit verlies een plaats te geven. Ik ken Bart als de altijd goed gestemde jongen, altijd zin en tijd om te kletsen. En altijd met de bekende lach. Houd de mooie herinneringen aan Bart vast!
19-02-2021 13:16
Jeroen Stilz
Dit verlies is lastig te bevatten. De mooie herinneringen, al vanaf de lagere school, zullen altijd blijven Heel veel sterkte in deze lastige tijd.
19-02-2021 10:47
Pepijn de Kort
Geheel onverwacht uit het leven onttrokken. Veel sterkte met het verwerken van het verdriet. In mijn gedachten blijven zijn gulle glimlach en de vele vrolijke momenten die we samen doorbrachten.
19-02-2021 10:20
Michel van Leeuwen
Lieve roos, isabel en max. Ik wens jullie heel veel sterkte morgen bij de uitvaart van bart. Herinner de mooie momenten die jullie samen beleeft hebben. Liefs jolanda
19-02-2021 08:47
Jolanda

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »