Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Ton Damen
Ton Damen
12-03-1944 - 06-04-2021
Toch nog onverwacht hebben wij afscheid moeten nemen van Anton.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Na een leven op zee en op land, nu hopelijk herenigd met je liefste José. Als oud-Plem-mer en Essent man deelden we onze ervaringen in energieland. Altijd was je oprecht geïnteresseerd hoe het mij verging bij Eneco. Ook koester ik de nabeschouwingen als klein manneke in de auto na weer een middagje Roda JC.
Ton, bedankt voor de mooie momenten.

Hopelijk heb je een mooie uitvaart gekregen vandaag.

Familie en vrienden, veel sterkte ook namens mijn ouders Wiel en Maria.

Willy
14-04-2021 21:57
Willy Heussen
Bijna heel mijn leven heb ik Ton gekend,ik was pas 14 jaar toen mijn zus hem meebracht naar Noorwijk.Hun waren een groot geheel in mijn leven.We deelde veel met elkaar geluk,en zorg.Velen vrienden hadden ze in Limburg,en wij mochten die leren kennen,Allemaal fijne mensen,en denk aan hun nu,ik niet heb alleen zorg,hun ook.Een heel lleven met hun,zoals René Heussen dat al zij.De youke box staat door verhuizingen van huis naar flat nu in Zweden,en als ze naar zweden gingen konden ze weer naar de muziek luisteren van de vele platen die ze hadden gespaart .Ton hield van vissen wat we vaak deden,en op een gewone dag zaten we aan de kreeften en palingen die we zelf rookte.Spanje was ook fijn hun plekje dat tot hun gekomen is door goede vrienden,die ook de laatste jaren na Jose Ton bijgestaan hebben en altijd op hun kon rekenen dank daarvoor..Clementie.
13-04-2021 15:12
Clementie
Our dear Oncle Ton. Eternal love and gratitude to you. Rest in peace with our dear Tante Fien. Both always remembered with love and forever in our hearts.
Rosemary, Belinda and Miranda Schipper
12-04-2021 20:43
Rosemary, Belinda and Miranda Schipper
Heel veel sterkte ook voor de familie
12-04-2021 12:08
Marget weijermans
Ode aan Ton (en Jose), mijn surrogaat ouders.
53 jaar van familiale verbondenheid; van bezoekjes aan je ouderlijk huis in Meezenbroek, de onvergetelijke jaren aan de Amsterdamstraat, jullie eerste eigen thuis aan de Kloosterkoolhof, gevolgd door de Schaesbergerweg en natuurlijk dat exotische optrekje in Almunecar waar wij nog een fantastische week met jullie mochten beleven aan de vooravond van onze emigratie naar de VS (Ton op scooter, Jose achterop). Vanuit de Marine op vliegveld Valkenburg (met als hoofdprijs 'die prachtige gevatte jongedame uit Noordwijk') IT deskundige van het allereerste uur... van de Macintosh naar de PLEM, om vervolgens terecht met vervroegd pensioen te mogen.Vele verre landen hebben jullie aangedaan echter Zweden prijkte steevast bovenaan de lijst (Clementie).
Van Cafe Coriovallum (Hans & Mia), 't Duuvelke (genietend van zijn buitenlandse biertjes), aan de tap bij zijn neef in de City bar, en uiteindelijk (omdat het niet anders kon) de alcohol-vrije biertjes, .... in de tijd dat hij nog gewoon (vrij van welke regels dan ook) overal zijn shaggie kon roken.
Ton, gekenmerkt door zijn geheel eigen humor en gekleurd door de eerste zomerse zonnestralen alle statistieken bijhield, elke zondagmiddag altijd kritisch op de zittribune op Kaalhei, terwijl Jose in vuur en vlam op de overdekte staantribune die 'jeel-sjatze' naar voren hielp. Altijd tijd voor ellenlange discussies over politiek en wat al niet meer zij (met de encyclopedie altijd achter de hand), en als ware muziekliefhebber voorzien van piano en jukebox...'Gebroken' na het onwerkelijke afscheid van zijn levenspartner Jose, maar nog steeds altijd attent per e-mail.
Ik heb altijd heel veel van jullie beiden gehouden....
Liefs, Rene.
11-04-2021 04:17
Rene Heussen
Beste Familie,
Geecondoleerd met het plotselinge overlijden van een fijne man.
Marion kleijntjens( vriendin van Jose Schipper)P.T.T.collega
10-04-2021 17:31
Marion kleijntjens
Gecondoleerd met dit zware verlies. Hij was altijd een sympathieke persoon en genoot van het reizen naar Spanje. De partner was alles voor hem. Blijf denken aan de goede herinneringen . Veel sterkte.
Guus Schlosser , jullie oude huisarts.
10-04-2021 12:45
Guus Schlosser
Geachte Familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Ton.
Wij wensen jullie veel sterkte in de komende tijd.
10-04-2021 08:37
Loek en Marianne Damen

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »