Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Napoleon Rudolph
Napoleon Rudolph
30-01-1928 - 19-10-2021
Na een kort ziekbed hebben we op 19 oktober, in de leeftijd van 93 jaar, afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze vader, opa en grootvader

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Nappie: SELAMAT JALAN
In gedachten zijn wij bij jou, Gretha en de kinderen.
Hanny & Fred
24-10-2021 19:03
Hanny Goverts-de Koning
Beste familie Rudolph, ik ben blij, dat ik ook in mijn leven een buitengewone mens, zoals Nappie heb leren kennen, waar wij in het verleden van de laatste 52 jaren vele gesprekken en ontmoetingen hadden. De mensen, die toen nog Indonesië actief beleefd hebben en dan hier in Nederland een nieuw leven opgebouwd hebben, die hadden een buitengewone sterkte in hun dagelijks leven moeten bewijzen, om beroep en familie op te bouwen. Dat heeft oom Nappie volledig dagelijks kunnen bewijzen, dat hij deze menselijke sterkte had! Deze positieve herinneringen zullen mijn verder leven begeleiden en een sterke punt behouden voor al deze kleine dingen, die ik met oom Nappie mocht beleven. Zijn manier de hand te geven, zijn vriendelijkheid bij een goed gesprek, zijn en blijven onvergetelijk in mijn herinnering. Wij hope van harte, dat hij zijn rust mag hebben in de nieuwe wereld en wij alle, als wij zijn beeld voor ogen hebben, heel gelukkige beelden mogen behouden, zolang wij zelf op aarde zijn en later opnieuw met mem mogen ontmoeten. A u b rust in vrede, beste oom Nappie en voor de familie veel sterkte!!!
Dorie en Cicero
21-10-2021 18:44
Heinz Ingo Vigener
Lieve Pa Rudolph Mam Rudolph de Kuijer.
Gecondoleerd met het overlijden van Pa Rudolph.
Ik wens jullie allen kinderen kleinkinderen en de achter
kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies. Hoop dat hij zijn rust heeft gevonden. Carpediem. Pluk de dag.
Rust zacht.
21-10-2021 16:49
Hay Bulte

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »