Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Chief Zoethout
Chief Zoethout
14-09-1938 - 08-12-2021
Chief stond nog volop in het leven en had nog graag een paar fijne jaren willen hebben samen met Magda, maar helaas heeft het lot anders beslist.
Hij kan terugkijken op een mooi, rijk leven
met familie, vrienden en goede bekenden.
In de laatste dagen heeft Chief nog veel van die herinneringen kunnen delen en heeft zelfs nog enkele mooie momenten met Magda, Tom en Hanneke gehad. Woensdagochtend 8 december, kort na middernacht,
is Chief overleden. Het was goed zo.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Hoi Magda, Tom en Hanneke, bij een bezoekje aan mijn moeder hoorde ik van het overlijden van Chief. Vele mooie herinneringen uit onze schooltijd en ook nog in de jaren daarna kwamen weer naar boven. Het was altijd gezellig bij jullie en wat vond ik het machtig om met Chief tijdens de carnaval een biertje te drinken in de Weltense kroeg. Echt een fijne vent! Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit groot verlies. Grtjs, Maarten
17-12-2021 11:53
Maarten Sonneville
Lieve Magda, Tom en Hanneke,
Het bericht van het overlijden van Chief heeft mij diep geraakt. Maar heeft ook weer de vele herinneringen gewekt van wat we samen hebben mogen ondernemen en hebben beleefd. Chief heeft met al zijn talenten ieder moment van het leven gebruikt om bezig te zijn voor zijn idealen. Met volle energie. Ik zal hem respectvol in mijn herinnering koesteren, dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft betekend.
Wens jullie heel veel kracht om de stilte, die nu over jullie komt, een plek te geven. Deze stilte zal alle woorden overstijgen!
15-12-2021 22:06
Emile Malherbe
Geachte mevrouw Zoethout en familie,

Via de krant hebben wij vernomen van het overlijden van uw man en vader Chief Zoethout.

Bij bijeenkomsten was hij regelmatig aanwezig en wij zijn hem ook dankbaar voor het meedenken over het wel en wee van de vereniging.

Mag ik u en ook uw zoon en schoondochter veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden.

Hoogachtend,
HKV Heerlen Stad
Leo Franck
Secretaris
15-12-2021 14:15
HKV Heerlen Stad
Beste Magda en overige familie,
Veel sterkte met dit grote verlies.
Ik leerde Chief kennen via mijn vader via de Corioleage. Nog regelmatig kwam ik jullie samen tegen in de stad. Chief was een man met het 💖 op de tong. Altijd opgewekt en altijd in voor een praatje. We zullen hem missen
Patrice en Riet de Leij
14-12-2021 18:53
Patrice de Leij
Ik ken Chief van de bridgeclub.
Ik wens jullie veel sterkte met de grote verlies.
Groeten Ad Geers.
14-12-2021 14:23
Ad Geers
Beste familie Zoethout,
Chief was een prettige, positieve bridgemaat met het hart op de tong. Veel sterkte toegewenst in deze periode zonder hem.
13-12-2021 09:57
Piet Leuning
Lieve Magda, Tom, Hanneke en familie
Gecondoleerd met het overlijden van jullie Chief
Veel sterkte gewenst van Marianne en Lon
13-12-2021 08:02
Marianne en Lon Teerling
Beste Magda, Tom, Hanneke en familie,
Mijn innige deelneming met het overlijden van Chief.
Chief die graag in gezelschap was bij de familie en hield van heerlijk eten en een glaasje wijn. Beste Magda het was een rijk leven met Chief, helaas het is niet meer. Ik wens jullie veel sterkte toe. Josien Janssen
12-12-2021 21:10
Josien Janssen
Beste familie Zoethout,
Gecondoleerd met het verlies van Chief. Ik heb Chief leren kennen als een markante persoonlijkheid tijdens bridge in Café d'r Klinge. Ik bewaar mooie herinneringen aan hem. Sterkte toegewenst in de komende periode.
Leo Berghout
12-12-2021 18:06
Leo Berghout
Beste Magda, onze deelneming bij het plotselinge verscheiden van Chief, hij blijft in onze herinnering, hij was een goede kameraad en bridgen lag hem na aan het hart.
Lia en Berry
12-12-2021 12:00
G.H.A. Verlaan
Lieve Magda, Tom en Hanneke Heel veel sterkte gewenst bij dit verlies, we denken aan jullie.
Fon en Anja.
12-12-2021 09:08
Fon en Anja
Het was helemaal onverwachts toen ik de krant vanmorgen opsloeg en het bericht van het overlijden van Chief las. Vele mooie momenten hebben Chief en Frans beleefd, die zijn voorbij , maar de heerlijke vrolijke herinneringen blijven.
Veel sterkte
Riet
11-12-2021 20:15
Riet de Leij
Magda, Tom en Hanneke van harte gecondoleerd. Triest geconfronteerd te worden met het overlijden van Chief. Ik wens jullie sterkte en kracht toe en hoop dat de mooie herinneringen jullie zullen helpen dit verlies te verwerken.
Tiny
11-12-2021 19:21
Tiny de Bock-Stegers
Heel veel sterkte bij het overlijden van mijn schoolvriend Chief🙏
11-12-2021 14:43
Voogt
Chief leren kennen door ons bridge in D`r klinge. Een zeer markante persoonlijkheid ,fanatiek en intense bridger maar koesterde de gezelligheid en aanwezigheid van zijn vrienden. we zullen hem missen.
11-12-2021 14:18
jan g. dopper
Beste familie en vrienden ik wens jullie namens Café Teerling en mijzelf heel veel sterkte bij dit enorme verlies. Chiefs en zijn echtgenote zijn zeer graag geziene gasten. Gecondoleerd.
11-12-2021 11:57
Bert Heckers
Beste Fam. Zoethout, we zullen ons meneer Zoethout herinneren als een fijne innemende persoonlijkheid.

Hub en Els Stassen
11-12-2021 11:42
Hub en Els Stassen
Lieve Magda, beste Tom en Hanneke. Jullie verliezen een prachtige, innemende partner, schoon/vader. Een markante man verlaat jullie en Heerlen waar hij zeer geliefd is. Laat veel mooie herinneringen jullie troost bieden. Harry Storcken
11-12-2021 11:09
Harry Storcken
Lieve Magda, bese Tom en Hanneke. Jullie verliezen een prachtige, innemende partner, schoon/vader. Een markante man verlaat jullie en Heerlen waarbij zeer geliefd is. Laat veel mooie herinneringen jullie groot bieden. Harry Storcken
11-12-2021 11:07
Harry Storcken
De aarde is een stukje liefde kwijtgeraakt en iete in haar schoonheid is verbleekt,
ze herbergt een grenzeloos verdriet om een dag die niet meer komt, maar ook dankbaarheid om alle dagen die zijn geweest.
Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart.
Loes
10-12-2021 23:42
Loes Maes
We hebben genoten van elke keer dat we Chief hebben mogen beleven. Van de carnaval in Heerlen ergens rond mijn studietijd eind jaren 80 t/m de feestjes bij Tom en Hanneke. Een topmens, met een lach en een serieuze aanvulling is niet meer. We zullen hem missen. Ed en Tatiana
10-12-2021 18:47
Ed Aarts

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »