Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Peter Jozef Einerhand
Peter Jozef Einerhand
18-11-1932 - 27-01-2022
Hierbij geven wij kennis van het overlijden van Peter / Piet.

Lees verder

Condoleance schrijven »

Gecondoleerd met het overlijden van Peter. Ik denk graag terug aan de mooie herinneringen met hem, welke we tijdens mijn jeugd hebben mogen maken.
Linda
06-02-2022 22:22
Linda Froidbise
Gecondoleerd met het overlijden van Peter. Ik bewaar warme herinneringen aan de tijd dat ik als kind met mijn zusje mocht logeren.
Voor altijd een plekje in mijn hart.

Tanja
06-02-2022 21:20
Tanja Froidbise
We zullen hem nooit meer op het bankje op het Tempsplein zien zitten, genietend van het zonnetje. We hebben elkaar lang gekend in de goede en minder goede dagen. Een opmerkelijke man, uniek, we gaan hem missen.
03-02-2022 10:10
A.Koudijs
We willen alle familie en vrienden, kennissen en buren uit ons hart condoleren met het verlies van Piet. We zullen goed herinneringen aan hem bewaren! We wensen hem rust.
02-02-2022 21:31
Ankie&Marjet
Getroffen las ik het bericht dat Peter is overleden. Met veel goede herinneringen denk ik terug aan de periode dat we samenwerkten bij DSM. Moge hij rusten in vrede.
02-02-2022 10:59
L.F.T. Daniels

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »