Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Mona Coenen - Dinsbach
Mona Coenen - Dinsbach
15-06-1952 - 12-11-2022
Intens verdrietig, maar ontzettend dankbaar hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve, zorgzame moeder, schoonmoeder en oma

Lees verder

Condoleance schrijven »

Beste Ron, Phiromphon, Michael en Naphatsanan

Wij weten precies hoe jullie je voelen, want wij hebben hetzelfde meegemaakt met onze ouders. Je bent nog in de rouw van je vader en dan komt het overlijden van je moeder er zo kort na. Vanaf de Madjoe Baru in Maastricht kennen we Andre en Mona al en de fijne gesprekken blijven we ons herinneren. We wensen jullie alle sterkte toe bij het afscheid van vanmiddag. Helaas kunnen we niet aanwezig zijn, maar in gedachten zijn we bij jullie. Veel liefs.
18-11-2022 10:33
Pieter en Elly Plaatsman
Beste Ronny en Michael

Geschrokken hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van jullie moeder zo kort na het wegvallen van jullie vader.
Hoe verdrietig ook blijkt hieruit tevens hoezeer zij met elkaar verbonden waren en nu weer opnieuw met elkaar verbonden zijn. Misschien toch ook een gedachte die enigszins troost mag bieden in deze verdrietige tijd …
Wij wensen de familie heel veel licht en sterkte toe …
16-11-2022 05:58
Paul Wlodarczyk

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »