Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Paul Franken
Paul Franken
04-03-1941 - 31-12-2022
We zijn verdrietig en aangeslagen door zijn onverlijden. Maar we zijn ook ongelofelijk trots op hem en zijn mooie leven. Een lief, innemend en bescheiden mens. Hij heeft het sacrament der zieken ontvangen en is daarna vredig ingeslapen. Na een leven met veel toewijding en zorg geven we te kennen dat we afscheid nemen van onze lieve vader en bompa.

Lees verder

Condoleance schrijven »

Beste Paul, Lodewijk< Quirine en kinderen,
Rond de jaarwisseling was ik niet thuis, daarom reageer ik nu pas, na het afscheid/begrafenis.
Ik kende jullie moeder goed (uit haar en mijn Boddaert-tijd) en jullie vader heb ik denk ik maar 2 maal ontmoet.
Zijn enorme zorgzaamheid voor Willemijn in haar laatste jaren was opvallend en bijzonder! Mijn oprechte deelneming met jullie verlies. Wat zullen jullie hem missen en met hem jullie ouderlijk huis. Beide ouders zijn er nu niet meer en nu zijn jullie Paul en Lodewijk de oudste generatie. Ik begrijp uit andere reacties dat het afscheid bijzonder mooi is geweest, dat zal een troost voor jullie zijn. Veel sterkte gewenst in de komende periode. Met vriendelijke groet, Driekje Richters
16-01-2023 11:34
Driekje Richters
Beste Paul en Lodewijk,
Wat was het een mooi, dierbaar en indrukwekkend afscheid. Ik zal niet snel vergeten hoe jullie hem, ieder op jullie eigen wijze, prachtig hebben omschreven. Het accent op zijn bescheidenheid en jarenlange zorgzaamheid voor Willemijn en zijn gezin, sprak me zeer aan. Ik bezocht gisteren nog het bloemrijke graf op de berg. Veel sterkte toegewenst!
12-01-2023 18:32
Helma Duynstee
Beste Lodewijk en Paul jr en andere familie leden,
Heel veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van jullie vader. Ik zal hem missen, zijn bezoekjes en zijn praatje over wat hem bezig hield. Zijn openheid over het leven zelf, wat hij samen met Willemijn beleefd had.
Ik zal de momenten in gedachten koesteren, veel sterkte, Miranda Steins.
11-01-2023 14:36
Miranda Steins
Beste Paul jr, Lodewijk en overige naasten,
Jullie geliefde pa is zijn echtgenote, jullie moeder achterna gegaan, in stilte, bijna geruisloos. Het paste precies in zijn patroon van leven: rustig, beschouwend, geen poeha. Bij een borrel en in de soos was hij in voor een compact gesprek, maar liever luisterde hij naar anderen: geduldig en aandachtig. Met het overlijden van jullie pa verliezen we een sympathieke buurman. We wensen jullie toe dat de mooie herinneringen in de gedachten de boventoon blijven voeren. Onze condoleances aan ieder van jullie en veel sterkte in het verwerken van dit afscheid.
08-01-2023 22:42
Ton en Annelies Verjans
Beste familie,
Ik heb Paul leren kennen na het overlijden van uw moeder.
Hij kwam toen wat meer onder de bewoners van Parc Imstenrade. Hij was een rustige, lieve man. Hij was meer een luisterend iemand dan iemand die zijn gedachten ventileerde. In september is Paul nog begonnen aan een kookgroep. Daar heb ik hem het beste leren kennen.
Wij hebben het samen ook gehad o ver zijn ziekte. Je hoopt dan maar, omdat het over een goedaardige tumor ging, dat de operatie ook wel goed zou verlopen. We kwamen tot de conclusie dat hij zich maar moest overgeven aan de doktoren en er het beste van hopen.
Helaas, het is niet zo mogen zijn. Ik heb Paul nog mogen bezoeken in het ziekenhuis, een paar weken na zijn operatie. Ik heb toen nog contact met hem gehad. Niet woordelijk, maar met enkele gebaren. Dat was ons afscheid.
Beste familie, U hebt nu ook afscheid genomen van vader en bompa. Dit zal U zeker zwaar vallen. Ik wens U sterkte daarbij. Bedenk dat Paul nu verlost is van pijn en mogelijke verdere gevolgen. Moge dat U een troost zijn.
07-01-2023 23:15
Ger Vrancken
Beste Paul, Lodewijk en familie,
Bij deze wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie dierbare vader Paul sr.
Ik heb met Paul altijd op een prettige manier kunnen samenwerken. Hij was een sociaal bewogen en bescheiden mens, maar hield wel van stijl.
Daarmee is een fijn mens ons ontvallen.
Ik wens jullie allen veel sterkte om dit verlies in jullie leven een plekje te kunnen geven.
07-01-2023 09:57
Jeu Knubben
Beste Lodewijk en Paul Jr en Fam,
Jullie ouders huisden een aantal jaren geleden in op Parc Imstenrade. Meteen was er een klik en ontstond er een hechte band met de zorg. Altijd vriendelijk, zeer attent( kerstmis kregen we allemaal persoonlijk een attentie) en alles was bespreekbaar. Jullie vader stond altijd klaar voor de zorg voor jullie moeder. Ze hadden een hechte band onderling. De laatste jaren heb ik veel gesprekken met jullie vader gehad en hem mogen begeleiden in zijn andere rol nu de rol als mantelzorger voor hem wegviel en hij op gezondheidsgebied ook voor moeilijke beslissingen kwam te staan. Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik leef met jullie mee en wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Melany Jongen wijkverpleegkundige Parc Imstenrade en namens het gehele zorgteam.
06-01-2023 20:35
Melany
Gecondoleerd met het overlijden van uw vader. Wij kennen hem als een rustige, vriendelijke man.
Troost kan zijn dat hij vorig jaar nog een koninklijke onderscheiding heeft gehad. Daar was hij erg trots op. Veel sterkte.
06-01-2023 15:32
Marian en Harrie Deckers
Beste familie Franken,

Gecondoleerd met het overlijden van Paul. Het is alweer een tijd geleden dat we mekaar ontmoet hebben, het was even voor het overlijden van Willemijn. Als leeftijdsgenoot van Paul en Willemijn herinner ik mij Paul als een vriendelijk, zorgzame man voor Willemijn en zijn vrienden. Willemijn was mijn mijn klasgenoot op de middelbare school, en Paul was een buurjongen op het Oranjeplein in Maastricht. Ik heb veel dierbare herinneringen aan hen en aan die tijd.
Ik wens jullie allen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

06-01-2023 11:40
Lilian Gerritsen-Stegen
Beste Paul en Lodewijk, met droefheid, maar vooral genegenheid zal ik jullie vader in mijn herinnering blijven dragen. Hij heeft mij indertijd bij het Pancratiuskoor gehaald. Ik zal hem blijven herinneren als een warm mens, die met respect voor andere meningen trouw bleef aan zichzelf. We zijn nog een keer op bezoek geweest toen zij in Maastricht woonden en ik heb daar mooie herinneringen aan.
In de Limburgse cultuurgeschiedenis heeft Paul zijn plek veroverd. Voor de eeuwigheid. Hartelijke groet, Koos Linders.
05-01-2023 15:56
Koos Linders
Beste Familie Franken,

Hierbij betuig ik , namens het bestuur van de Stichting Rotary Kinderkamp ( voorheen Stichting Rotary Vlielandkamp) ons medeleven met het overlijden van Paul. Ik heb bijzonder fijne herinneringen aan hem als toegewijd secretaris van onze Stichting. Veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Groet, Hidde Jan Wapstra (voorzitter Stichting Rotary Kinderkamp.)
05-01-2023 12:45
Hidde Jan Wapstra
Beste Paul en Lodewijk,

Ik wil jullie van harte condoleren met dit verlies. Ik heb warme herinneringen aan jullie ouders.
Veel sterkte met dit verlies en verdriet

Jac Hattke
05-01-2023 12:38
Jac Hattke
Beste Paul en Lodewijk, het is al weer heel wat jaren geleden dat wij elkaar ontmoetten, maar mijn herinneringen aan jullie en jullie ouders zijn levendig. Ik condoleer jullie van harte met dit verlies. Ik denk graag terug aan jullie vader en zie hem dan met een bedachtzame glimlach en een oplettende blik. Ik zie hem zorgzaam zijn arm om Willemijn leggen. Hij blijft in mijn hart als de zachtaardige man die hij was. Ik wens jullie veel sterkte met het verdriet dat er nu is en dat hopelijk in balans komt met mooie en lieve herinneringen. Liefs, Luc Peeters.
05-01-2023 10:31
Luc Peeters-Udding
Geachte familie Franken,

Wij condoleren u van harte met het verlies van uw vader en bompa Paul Franken.

Paul was een zeer gewaardeerd lid van onze Loge La Constance. De afgelopen jaren viel het hem om diverse redenen zwaar de loge regelmatig te bezoeken, maar nog niet zo lang geleden gaf hij aan dat weer meer te willen gaan doen, nadat hij was hersteld van de operatie. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.
Wij wensen u veel sterkte bij dit grote en toch onverwacht snelle verlies van Paul.

Hoogachtend,
Marcel Nijhof Hans Rijnders
Voorzitter secretaris
04-01-2023 20:57
Hans Rijnders

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »