Post Uitvaartzorg - Over ons

Post Uitvaartzorg

Post Uitvaartzorg in Heerlen bestaat uit 3 uitvaartregisseurs. Graag stellen we ons aan u voor:

Marc Moors, eigenaar en uitvaartregisseur (links)

Marc Moors maakt zich al jaren hard voor vrijheid en eigen keuzes. De een kiest voor traditioneel de ander voor trendy. Sommige mensen kiezen voor een intiem afscheid in besloten kring, dan weer voor een bijzondere locatie die ruimte biedt aan een groot gezelschap. Wat u ook kiest bij Post Uitvaartzorg bent u, ongeacht of en waar u een uitvaartverzekering heeft, vrij in uw keuzes. Dus geen verplichte afnames of standaard pakketten. Marc is ervaren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Alles wordt geregeld zodat de nabestaanden zich kunnen overgeven aan het afscheid. Marc respecteert tradities, maar gaat het doorbreken ervan ook niet uit de weg. Als het maar passend is.

“Het is het mooiste en meest waardevol als een uitvaart iemands leven weerspiegelt. Dat maakt het afscheid niet minder zwaar, maar zorgt ervoor dat u met een warm gevoel terugkijkt naar de begrafenis of crematie van iemand die u lief was. Tuinieren, voetbal, muziek – kun je vormgeven door kleine details, maar ook door bijvoorbeeld bijzondere locaties, grafkisten of uitvaartauto’s. Er is veel meer mogelijk dan mensen denken. Trouwens, ook voor ieder budget. Een persoonlijke uitvaart ligt wat ons betreft in ieders bereik. Persoonlijk afscheid speelt een belangrijke rol in het algehele rouwproces. Het is voor ons dan ook ons hoofddoel.”

Femke Ramaekers, uitvaartregisseur (midden)

Femke Ramaekers is een bevlogen uitvaartregisseur. Door haar warme en integere persoonlijkheid ervaren betrokkenen haar als een fijne rots in de branding rondom het overlijden. Ze straalt rust uit en neemt je stap voor stap mee in het proces van afscheid nemen. Femke doet er alles aan om de uitvaart van je dierbare of jou zo persoonlijk mogelijk te maken. Precies passend bij de persoon en zijn of haar leven. Met haar achtergrond als maatschappelijk werker, vindt Femke het belangrijk om maatwerk te leveren en er écht voor de betrokkenen te zijn, 24/7. Van stervensbegeleiding tot na de uitvaart.

 “Geen mens is hetzelfde en daarom vind ik het belangrijk dat een uitvaart iemands leven en passie weergeeft. Ik kom elke dag en neem alle tijd om een band op te bouwen. Zo leer ik meer over de overledene en waar de familie behoefte aan heeft. Op die manier wordt het afscheid iets om met warmte op terug te kijken. Dat gun ik iedereen en daar doe ik het voor. “

Kleis Adema, uitvaartregisseur (rechts)

Kleis Adema is geboren en getogen Heerlenaar. Hij is lekendominicaan, ervaren voorganger en spreker bij uitvaarten. Het was bijna een logische stap dat hij ook uitvaarten is gaan regelen. Met zijn brede opleiding en ervaring, zowel in het pastoraat alsook op zakelijk gebied, heeft hij goede antennes ontwikkeld voor wat er bij families leeft. Kleis neemt families alle praktische zaken bij een uitvaart uit handen en geeft creatieve input waardoor uitvaarten ontstaan waarvan mensen vooraf niet hadden gedacht dat dat mogelijk zou zijn.

“Een uitvaart is voor mij pas geslaagd wanneer de familie achteraf aangeeft dat het een uitvaart is geweest die hun dierbare overledene recht heeft gedaan: perfect, uniek, persoonlijk en stijlvol.”


Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Post Uitvaartzorg, kunt u altijd een afspraak maken.

contact

Post uitvaartzorg is gecertificeerd voor het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Klik op het keurmerk voor meer informatie.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »