Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Alfons Jozef Ruwette
Alfons Jozef Ruwette
01-04-1928 - 04-04-2018

Lees verder

Condoleance schrijven »

Beste familie,
Vanmorgen plaatsten wij voor het eerst een condoleance op deze site en toen zag ik ook het overlijdensbericht van jullie vader. Dat moet mij vorig jaar ontgaan zijn, anders had ik me toen zeker even gemeld. Ik heb goede herinneringen aan jullie allen.
Ik hoop dat jullie het verlies van vader een plaats hebben kunnen geven en dat het verder goed met jullie gaat.
Vriendelijke groet,
Dick
21-02-2019 13:16
Dick Jaarsma
Beste Karin en familie,

Bij toeval las ik het bericht van vaders overlijden. Wij hebben elkaar allemaal goed gekend, maar... het is lang geleden! Hij heeft 'n hoge leeftijd bereikt, maar het verdriet zal daarom niet minder zijn. Ik wens jullie veel sterkte.
Hartelijke groet,
Cécile Schouten
13-04-2018 15:41
Cécile Schouten
Beste Karin en familie,

Bij toeval las ik het bericht van vaders overlijden. Wij hebben elkaar allemaal goed gekend, maar... het is lang geleden! Hij heeft 'n hoge leeftijd bereikt, maar het verdriet zal daarom niet minder zijn. Ik wens jullie veel sterkte.
Hartelijke groet,
Cécile Schouten
13-04-2018 15:41
Cécile Schouten
Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden van ome Alfons en heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal. Van Marjon Kraft.
11-04-2018 21:06
Marjon Kraft
Lieve familie, we leven van harte met jullie mee in deze zware dagen. Heel veel sterkte.
10-04-2018 20:08
Mia en Joseph Didden-van Rijn
Beste Karin en familie,
hierbij onze welgemeende blijk van medeleven bij het overlijden van uw echtgenoot en vader. Wij wensen jullie veel sterkte toe.
10-04-2018 19:39
Elly en George Kroese

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • Uitvaartmuziek kiezen

  Uitvaartmuziek kiezen is iets heel persoonlijks. Lees onze tips en laat u inspireren.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »