Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Dick van Gent
Dick van Gent
11-02-1957 - 15-07-2018
Hoewel Dick al vele jaren kampte met een slechte gezondheid, bleef zijn levenskracht bewonderenswaardig. Hij wist dat hij al heel lang in geleende tijd leefde, waardoor hij extra kon genieten van muziek en de dagen op de camping.

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lieve Mara en kinderen,
Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van deze fijne Man, waar vele zich aan kunnen spiegelen.
Door eigen gezondheid was ik helaas verhinderd.
oom Reinier
19-07-2018 20:14
Reinier v d Horst
Beste Dick,
Je was voor ons een trouwe gast met een eigen gevoel voor humor we maakten altijd wel een grapje ondanks je ziekte altijd wel goed gemutst, je had vaak een slechte dag en soms een goeie dag als je binnen kwam maar dat mocht de pret niet drukken. Ik wens je een goede reis naar een bestemming waar geen ziekte en geen pijn bestaat. Ik had je graag afscheid van je willen nemen en je nog een laatste groet willen brengen naar die nieuwe bestemming, maar helaas kan ik er niet bijzijn wat ik zeer betreur, Dick ik hoop dat je me dat vergeeft het ga je goed daarboven we gaan je missen.
Verder wil ik iedereen heel veel sterkte en kracht wensen tijdens het afscheid en de tijd erna.

John en Monique Penning en het hele team van Texaco Penning-Crombach Heerlen.
18-07-2018 13:11
John Penning
11 jaar geleden leerde ik je kennen, je was áltijd lief en in voor een babbeltje. Je was een geweldige Opa voor Hayden.

We gaan je missen.
Rust zacht.

Liefs, Esmeralda, Danny, Hayden en D'vorah.
17-07-2018 13:19
Esmeralda Klopman

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet u het? En van uw partner? Post Uitvaartzorg helpt u graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »