Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Condoleanceregister

« Terug naar het overzicht

Dick van Gent
Dick van Gent
11-02-1957 - 15-07-2018
Hoewel Dick al vele jaren kampte met een slechte gezondheid, bleef zijn levenskracht bewonderenswaardig. Hij wist dat hij al heel lang in geleende tijd leefde, waardoor hij extra kon genieten van muziek en de dagen op de camping.

Lees verder

Condoleance schrijven »

Lieve Mara en kinderen,
Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van deze fijne Man, waar vele zich aan kunnen spiegelen.
Door eigen gezondheid was ik helaas verhinderd.
oom Reinier
19-07-2018 20:14
Reinier v d Horst
Beste Dick,
Je was voor ons een trouwe gast met een eigen gevoel voor humor we maakten altijd wel een grapje ondanks je ziekte altijd wel goed gemutst, je had vaak een slechte dag en soms een goeie dag als je binnen kwam maar dat mocht de pret niet drukken. Ik wens je een goede reis naar een bestemming waar geen ziekte en geen pijn bestaat. Ik had je graag afscheid van je willen nemen en je nog een laatste groet willen brengen naar die nieuwe bestemming, maar helaas kan ik er niet bijzijn wat ik zeer betreur, Dick ik hoop dat je me dat vergeeft het ga je goed daarboven we gaan je missen.
Verder wil ik iedereen heel veel sterkte en kracht wensen tijdens het afscheid en de tijd erna.

John en Monique Penning en het hele team van Texaco Penning-Crombach Heerlen.
18-07-2018 13:11
John Penning
11 jaar geleden leerde ik je kennen, je was áltijd lief en in voor een babbeltje. Je was een geweldige Opa voor Hayden.

We gaan je missen.
Rust zacht.

Liefs, Esmeralda, Danny, Hayden en D'vorah.
17-07-2018 13:19
Esmeralda Klopman

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over de uitvaart

  In dit blog geeft Post Uitvaartzorg antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »