Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Claartje Mertens-Quaedvlieg
Claartje Mertens-Quaedvlieg
02-04-1933 - 23-04-2019
"Kinger, ich ving 't good"

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Lief Claartje
14 jaar wat een tijd iedere week even t huisje schoon maken met veel pauzes want we hadden veel bij te praten,vaak lachen maar ook wel eens traantjes en niet te vergeten ook wel eens een discussie,steeds meer ging je achteruit des ondanks met mooie gesprekken accepteerde je wat ging komen en vroeg dan denk je dat May me haalt en iedere keer zei ik dan ja maar nu nog niet. Ben blij dat ik nog bij je was en wat was het gezellig ondanks de situatie,samen soep gegeten en gezellig gekletst over de gekste dingen. Nu ben je er niet meer,eindelijk heb je jou rust gevonden en zoals jezelf zegt het is goed zo!! Ik zal je nooit vergeten je was een fijn mens.

Verder wens ik iedereen heel veel sterkte toe.

Mariza
30-04-2019 00:04
Mariza
Beste familie Mertens,
we zullen ons jullie moeder en oma herinneren als heel hartelijk, geïnteresseerd en gastvrij. Onvergetelijk waren de dagen dat we op de Pluymaekerstraat aan de carnavalswagen sleutelden en binnen de carnavalspakken
in elkaar werden gezet. Ma Mertens zorgde voor de koffie, iets lekkers en de lunch. We hopen dat ze morgen een waardig en mooi afscheid krijgt. Helaas kunnen we er niet bij zijn, maar we steken hier in Italië een kaarsje voor haar aan. Sterkte morgen.
Paul & Nicole
29-04-2019 18:29
Paul & Nicole
Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. We wensen jullie veel sterkte, warmte en liefde voor en met elkaar in deze periode. Dinsdag zijn we erbij in gedachten. Veel liefs, Robert en Manuel
28-04-2019 17:42
Robert en Manuel
Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal, voor nu en ook voor de toekomst.
Helma en Geert van Horen
28-04-2019 13:15
Helma en Geert van Horen-Bakker
Lieve neven en nichten, gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare moeder, tante Claartje.
Een mooie foto van haar in het veld met lelies en zonnebloemen. Dit met de tekst boven aan de kaart roept meteen de herinneringen op van de gezellige, goedlachse, opgewekte tante waar ik graag naast mocht zitten. Of dat nu thuis was bij jullie in het Beckerveld of in d'r Hook dat maakte niet uit. Nu zijn er bijna geen ooms en tantes meer over en zijn wij op de leeftijd dat we verder moeten zonder onze ouders. Ik wens jullie allemaal veel sterkte de komende tijd om dit verlies te verwerken.

Ik kan helaas dinsdag niet aanwezig zijn op de begrafenis omdat ik nog fulltime werk en hier in het noorden de meivakantie begonnen is en een collega met vakantie is. Een waarnemer is op zo'n korte tijd niet te vinden.
Veel sterkte die dag en nogmaals jammer dat ik niet persoonlijk bij het afscheid kan zijn ! Jos
27-04-2019 11:40
Jos Mertens

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet u het? En van uw partner? Post Uitvaartzorg helpt u graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »