Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Doortje Habets-Boumans
Doortje Habets-Boumans
09-04-1927 - 31-07-2019
Omringd door haar dierbaren is heel zacht en rustig ingeslapen onze lieve moeder, schoonmoeder, oma en trotse overgrootoma

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.

Wij leven met jullie mee en wensen veel sterkte aan iederen in deze droevige tijd.
Met gedachte en gebed met jullie allemaal.
Sterker dan de dood is de herinnering, die blijft!
Antoinette & Denis
04-08-2019 11:41
LEGER HABETS
Veel sterkte gewenst bij het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder.
03-08-2019 19:42
Timmermans
Sincères Condoléances à toute la famille. Je serai présente par la pensée et la prière. Une page se tourne pour vous et toute la famille Habets. Prenez soin de vous chers cousins, cousine.
03-08-2019 18:59
M-T Berthonneau
Heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke dagen.
02-08-2019 12:02
Deborah van Lent
Veel kracht en sterkte toegewenst bij het verlies van jullie moeder en oma en zus van onze mamma.Moge ook voor jullie de mooie herinneringen blijven.
02-08-2019 10:16
Marco en Resi Hartmans
Gecondoleerd met het verlies van Uw Moeder
02-08-2019 10:09
Els en Danny Teheux

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • Uitvaartmuziek kiezen

  Uitvaartmuziek kiezen is iets heel persoonlijks. Lees onze tips en laat u inspireren.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »