Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Annie Driessen-Verkuijlen
Annie Driessen-Verkuijlen
22-03-1925 - 27-12-2019

Lees verder

Condoleance schrijven »

Lieve mensen,
Langs deze weg willen wij jullie van harte condoleren met het overlijden van jullie (schoon)moeder, oma en overgrootmoeder.
Tot aan mijn moeders dood (20 maart 1994) was "Annie" een zeer gewaardeerde vriendin van haar. En als ik verder terugga dan was "Hay Driessen" , zo noemde mijn vader hem altijd, een goede zangersvriend van mijn vader. Ze zijn vlak achter elkaar gestorven en liggen niet ver van elkaar begraven op het kerkhof van Imstenrade.
Wij, Jean en ik, wensen jullie véél sterkte toe in deze tijd. Geniet van de fijne herinneringen, die jullie aan jullie moeder hebben. Ik vond het altijd een charmante lieve vrouw.

Lieve groeten van Jean en Agnes.
31-12-2019 10:38
Jean en Agnes Mevis-Jacobs
Beste Gerrie, John en verdere familie,
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Frans en Bets
30-12-2019 18:43
Frans en Bets van Loo

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks. U kunt op allerlei manieren een dierbare gedenken. Vanaf nu kan dat ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet u het? En van uw partner? Post Uitvaartzorg helpt u graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »