Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Hans Haenen
Hans Haenen
17-11-1960 - 16-06-2020
" De boom wil rust maar de wind blijft waaien "

Lees verder

Condoleance schrijven »

Lieve Hans, je blijft in mijn gedachten. De leuke voetbal tijd bij Heerlensport de vele keren dat wij samen zijn gaan stappen en de gezellige avonden bij mij en jou thuis. Kerel te vroeg heen gegaan zal je niet vergeten. Roland
01-08-2020 18:30
Roland Oostwegel
Lieve mensen,

De schrik is groot bij het overlijden van Hans. In gedachte ben ik bij jullie en denk terug aan de tijd dat we als kind samen speelde en aan de keren dat ik Hans spontaan tegen kwam. Hij was dan altijd even vriendelijk en had dan ook tijd voor een praatje. Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte toe in deze moeilijke en vervelende tijd.
28-06-2020 11:40
jannie Betlem
Lieve familie Haenen,
Mijn oprechte condoleance en in gedachte ben ik bij jullie.
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Chris Eggels
26-06-2020 12:53
Chris Eggels
Lieve Hans. Ik kon je nog niet zolang. Maar je was een fijne man. Mijn welgemeende condoleances voor Tante Nel en je familie. Heel veel sterkte gewenst. Je was nog veel te jong
26-06-2020 12:14
Miep Eggels
Hans.
Mijn beste buurman, goede vriend.
11 Jaar kenden wij elkaar goed. Soms oppervlakkig soms heel open.
Altijd was hij vriendelijk, nooit boos. Altijd liet hij mij als naaste buur in mijn waarde en nooit veroordeelde hij mij ergens om. Ook waagde hij een keer zijn leven toen er brand was bij mij en dat kostte hem een flinke verwonding.
Ons contact was:… ieder zijn ding, …maar vaak ook heel close, zonder dat hij zich ooit opdrong.
Ik ben geslagen.
26-06-2020 11:37
Boudewijn Schleijpen
Rob en ik gaan je missen..hoop dat je nu je rust gevonden hebt..ik wens je een goede reis toe lieve hans..
25-06-2020 16:25
Iloon

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Nieuw: het video gedenkboek

  Gedenken is iets heel persoonlijks. U kunt op allerlei manieren een dierbare gedenken. Vanaf nu kan dat ook via het video gedenkboek.

  Verder lezen »
 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet u het? En van uw partner? Post Uitvaartzorg helpt u graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »