Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Agnes Coppes - Debets
Agnes Coppes - Debets
03-06-1923 - 13-09-2020
Dankbaar dat zij zo lang in ons leven mocht zijn en nu rust heeft, nemen wij bedroefd afscheid van onze lieve, zorgzame moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder

Lees verder

Condoleance schrijven »

Geachte familie van Agnes Coppes-Debets,

Bij deze wil ik u condoleren en veel sterkte toewensen met het verlies van uw moeder, en grootmoeder. Uw kennisgeving van het overlijden was gericht aan mijn moeder Christel Kemp-Kockelkorn. Helaas is mijn moeder op 16 april overleden, vandaar dat ik  ( zoon Piet Kemp) reageer.

heel veel sterkte, Piet Kemp

p.s. Mijn excuses dat ik u niet ingelicht heb met het overlijden van mijn moeder.
18-09-2020 10:42
piet kemp
Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder. In gedachten ben ik bij jullie. Tante Agnes was voor ons altijd een lieve zorgzame tante en ik denk met veel liefde aan haar, Liefs, Lisette en de kinderen
17-09-2020 18:39
Lisette de Bruijn
Heel veel sterkte de komende tijd liefs Petra
17-09-2020 15:52
Petra geraedts
Gecondoleerd Ingrid, lon en mike
16-09-2020 16:41
Schroder

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »