Post Uitvaartzorg - Home

Uitvaartverzorging zoals u dat wenst

Post Uitvaarzorg Heerlen heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten in Zuid-Limburg. Stijlvol, klassiek of juist wat moderner, maar altijd persoonlijk. U kunt bij ons terecht ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Afscheid nemen van een dierbare vraagt vaak het uiterste van mensen. Post Uitvaartzorg biedt ondersteuning bij het invullen en organiseren van de uitvaart. Wij gunnen u de tijd, terwijl wij op de achtergrond alles regelen. Ons pand aan de Kruisstraat 16 in Heerlen beschikt over een sfeervolle, huiselijke afscheidskamer waar u in alle rust en privacy afscheid nemen kunt.

Wij zetten ons volledig in voor een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Wij denken met u mee en worden niet gehinderd door vaste afspraken of verplichte afnames. Details maken het verschil en zorgen voor een uitvaart zoals u dat wilt. Daar kunt u op vertrouwen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, ook als u zich vrijblijvend wilt oriënteren op de mogelijkheden en kosten. Vooraf zaken regelen schept rust.

contact

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Begraven of cremeren

  Eén van de belangrijkste vragen. Weet u het? En van uw partner? Post Uitvaartzorg helpt u graag, bijvoorbeeld via dit blog. We geven uitleg, belichten de verschillen en geven de alternatieve mogelijkheden.

  Verder lezen »
 • Uitvaart en conflicten

  Een overlijden van een familielid kan helaas ook tot pijnlijke ruzies leiden. Wat kunt u doen zodat iedereen met een goed gevoel naar de uitvaart terugkijkt?

  Verder lezen »
 • Uitvaartceremonie jongeren

  Waar tijdens het overlijden van oudere mensen vaak een soort van berusting heerst, is dat bij het overlijden van een jong persoon vaak heel anders. Lees hoe wij daarmee omgaan.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »