Post Uitvaartzorg - Home

 

Home

Post Uitvaartzorg HeerlenAfscheidshuis Post Uitvaartzorg Heerlen

Vanuit ons pand aan de Kruisstraat in Heerlen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij beschikken over een sfeervolle afscheidskamer in huiselijke sfeer.

Afscheidskamer Post Uitvaartzorg Parkstad

Onze onderneming heeft een ruime ervaring in het verzorgen van persoonlijke en stijlvolle begrafenissen en crematies.

Persoonlijke benadering

Bij Post uitvaartzorg kunt u ook terecht om uw uitvaart voor te bespreken geheel naar uw eigen wensen. Voor de complete verzorging van alles wat er moet gebeuren tussen het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart – ongeacht of en waar je een (uitvaart)verzekering hebt!

Naast een luisterend oor en meevoelend hart reiken wij u desgewenst suggesties aan om een uitvaart nog persoonlijker te maken. Geen standaard uitvaart en pakketten, maar een afscheid met ruimte voor uw ideeën, waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Dat is ons uitgangspunt en onze passie.

Een benadering met aandacht voor alle wensen van de overledene en nabestaanden. Details maken het verschil. Details zorgen voor een afscheid zoals u het wilt.

Zo maakt Post Uitvaartzorg van iedere uitvaart een persoonlijke en stijlvolle gebeurtenis.

 

Post Uitvaartzorg is in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en heeft bewezen op een zeer persoonlijke wijze uitvaarten te verzorgen.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Post Uitvaartzorg biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg.
Neem gerust contact met ons op – ook als het gaat om uit voorzorg informatie of advies in te winnen.

 

Post uitvaartzorg staat voor meer uitstraling, kwaliteit en service voor elk budget.

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over de uitvaart

  In dit blog geeft Post Uitvaartzorg antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »