Post Uitvaartzorg - Uitvaart regelen, maar hoe?

Uitvaart regelen, maar hoe?

Als de tuin je vaders grootste passie was, wat is er dan mooier als je dat kunt laten terug komen tijdens een uitvaart? Laat iemands leven weerspiegelen bij een begrafenis of crematie, een samenzijn daarna, in de rouwkaarten of gedachtenisprentjes. Juist die spiegel zorgt ervoor dat een uitvaart persoonlijk en uniek is. Van kleine details tot bijzondere locaties, alles kan.

Er is zo veel mogelijk. Je bent vrij in je keuze en zit niet vast aan standaard pakketten of verplichte afnames. Post uitvaartzorg staat voor vrijheid en onafhankelijkheid en dat zie je terug in onze producten en diensten.

Bij Post uitvaartzorg staan jouw wensen en ideeën centraal. Je kunt erop rekenen dat we onze uiterste best doen ze te realiseren en worden indien nodig bijgestaan door betrouwbare partners met wie Post uitvaartzorg goede ervaringen heeft. En de kosten dan? Daarover heb jij zelf de regie. Er is meer mogelijk dan je denkt. Een bijzondere en persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn.

Tijdens de uitvaart zijn we erbij. Als een 'onzichtbare' regisseur zorgen we ervoor dat alles loopt zoals we dat hebben afgesproken.

Post uitvaartzorg biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Heerlen, het Heuvelland, maar ook in regio Maastricht, kortom heel Zuid-Limburg! Heb je na de uitvaart hulp nodig? Ook dan staan we je bij, vraag er gerust naar.

Meer informatie of wil je weten wat je vooraf kunt regelen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. Bekijk ook eens onze blog, of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over de uitvaart

  In dit blog geeft Post Uitvaartzorg antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »