Post Uitvaartzorg - Wat kost een uitvaart?

Wat kost het?

Post uitvaartzorg houdt van duidelijkheid en transparantie. Dat geldt dus ook voor de kosten en onze tarieven. Wij zorgen voor een mooie uitvaart die past binnen het budget. Je bent vrij om te kiezen. Er gelden geen verplichte afnames of standaard pakketten. Jij kiest, jij beslist.

Hoe komt het dat de uitvaartkosten bij Post uitvaartzorg lager zijn?

Post uitvaartzorg is onafhankelijk, hanteert kostprijzen en is niet uit op hoge marges. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte en denken dat een persoonlijke begrafenis of crematie ontzettend duur is. Dat hoeft echt niet! Door de vrije keuze, onze onafhankelijkheid en de prijzen zonder winstopslag, is een daadwerkelijk persoonlijke uitvaart voor iedereen haalbaar. Iedereen, elk budget, ongeacht of en waar je een uitvaartverzekering hebt.

Wat kost een uitvaart?

Er kan zo veel, dat het onmogelijk is je hier een opsomming van de kosten te geven. Post uitvaartzorg overlegt, inventariseert je wensen en maakt een overzicht. Dat doen we op het moment na overlijden, maar ook voor mensen die nadenken over de dood en uit voorzorg hun wensen willen laten vastleggen.

Maak een afspraak. Bekijk ons blog of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor je kunnen doen.

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over de uitvaart

  In dit blog geeft Post Uitvaartzorg antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »