Post Uitvaartzorg - Maak kennis met de uitvaartregisseur

Regisseur

Wanneer u kiest voor Post Uitvaartzorg, is Femke Ramaekers of Marc Moors uw uitvaartregisseur. Waarom regisseur? Omdat we meer doen dan alleen een uitvaart regelen.

Beide regisseurs hebben ruim ervaring in de uitvaartbranche. Ze laten zich het best omschrijven als betrokken, integere en creatief. Beiden streven naar bijzondere uitvaarten die het leven weerspiegelen. Hun doel: stijlvolle en écht persoonlijke uitvaarten.

“Het is het mooiste en meest waardevol als een uitvaart iemands leven weerspiegelt. Dat maakt het afscheid niet minder zwaar, maar zorgt ervoor dat u met een warm gevoel terug kijkt naar de begrafenis of crematie van iemand die u lief was. Tuinieren, voetbal, muziek – kun je vorm geven door kleine details, maar ook door bijvoorbeeld bijzondere locaties, grafkisten of uitvaartauto’s. Belangrijkste is dat er veel meer kan dan u verwacht, ongeacht of en waar u een uitvaartverzekering heeft. Post Uitvaartzorg is onafhankelijk en staat voor vrijheid en eigen keuzes. Dus geen verplichte afnames of standaard pakketten. Wij zorgen voor een daadwerkelijk persoonlijk afscheid”.

Post Uitvaartzorg biedt hulp en ondersteuning, verzorgt en begeleidt uitvaarten in Zuid-Limburg.

Voor meer informatie, een advies of een kennismaking met Post Uitvaartzorg, kunt u altijd een afspraak maken. Gewoon even bellen of een e-mail sturen. Bekijk ons blog of lees de ervaringen van anderen en zie wat wij voor u kunnen doen.

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

 • Feestdagen zonder je dierbare

  We missen onze dierbaren het meest tijdens de feestdagen. Hoe bereid je je daarop voor en kom je deze moeilijke en vaak eenzame periode door?

  Verder lezen »
 • Uitvaart en dementie

  Hoe betrek je iemand met dementie bij de uitvaart? Lees hoe wij de dementerende nabestaande en diens familie begeleiden naar een voor iedereen waardevol afscheid.

  Verder lezen »
 • Veel gestelde vragen over de uitvaart

  In dit blog geeft Post Uitvaartzorg antwoord op de meest gestelde vragen.

  Verder lezen »
 • Meer berichtenMeer berichten

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »