Post Uitvaartzorg - Uitvaartbeleving

Uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Carina van Megen uit Heerlen
Geplaatst op: 22-09-2020
Afscheid mam
Wij hebben ondanks de beperkingen door het Covid-19-virus mam een mooi, waardig en persoonlijk afscheid (in een prachtige rouwkamer) en begeleiding naar haar laatste rustplaats kunnen geven met de geweldige ondersteuning van onze uitvaartverzorger, die alle tijd nam, medewerking verleende, meedacht en alles goed organiseerde. Hartelijk dank hiervoor.
Femke Ramaekers uit Cadier en Keer
Geplaatst op: 10-02-2020
Betrokkenheid
Uitvaartverzorgster toonde de juiste betrokkenheid op de juiste momenten met goed en gepast initiatief en heeft alle details van de uitvaart uitstekend geregeld en begeleid, inclusief een goede gezamenlijke eindevaluatie een maand na de uitvaart.
Kuit uit Limbricht
Geplaatst op: 21-01-2020
Afscheid Cees Kuit
Dank voor jouw kundige en oprechte begeleiding Femke. Het was een mooie en persoonlijke uitvaart. Ik heb na afloop goede en warme geluiden beluisterd van de aanwezige vrienden en familieleden, die afscheid kwamen nemen van mijn vader. Mijn complimenten en dank. Vriendelijke groet, Pieter Kui
Familie de Wever uit Heerlen
Geplaatst op: 02-05-2019
Uitvaart Rob de Wever
Femke heeft ervoor zorg gedragen dat alles rondom de uitvaart van mijn oom Rob de Wever tot in de puntjes geregeld was. Hiervoor zijn wij haar als familie erg dankbaar voor. Pauline van der Eerden
de heer Finders uit Kerkrade
Geplaatst op: 20-03-2019
Uitvaart de heer Finders
Mevr. Femke Ramaekers geeft je een heel persoonlijk, warm en geborgen gevoel in een moeilijke tijd.
Familie Wetzels uit Oirsbeek
Geplaatst op: 04-12-2018
Uitvaart mevr. Wetzels
Bij deze uitvaart ondernemer krijgt men een oprechte regisseur te maken die alles ervoor doet om een mooie, persoonlijke dienst te organiseren. Femke voelde namelijk goed aan wanneer ze de leiding moest nemen of even pas op de plaats nemen. Ze is 24-7 bereikbaar (ook na de uitvaart). Ze komt na wat ze zegt. Door goede vragen te stellen wist ze een uitvaart te regiseren die perfect aansloot bij de overledene. Kortom ik ben louter positief en ik zou haar bij iedereen aanbevelen.
de heer Driessen uit Heerlen
Geplaatst op: 05-11-2018
Uitvaart mevrouw Driessen-van Menxel
Zeer dankbaar voor de proffesionele, zorgvuldige, zorgzame en liefdevolle begeleiding van Femke. Hulp die geboden werd, van fysiek(duwen van rolstoel) tot emotionele ondersteuning werden zeer op prijs gesteld. Wij zouden iedereen deze zeer persoonlijke, warme zorg aanbevelen!
Monique Penning uit Oirsbeek
Geplaatst op: 06-09-2018
Liefdevol
We zijn door Peter begeleid bij de uitvaart van onze pap. Wat is het een begrip en liefdevolle man die ons met raad en daad heeft bijgestaan. Peter is iemand die met de rouwende mensen meeleeft en denkt, tevens als het nodig is voel je een troostende hand op je schouder. De uitvaart was prachtig geregeld door en met hem. Peter we zijn super blij dat je onze liefdevolle gids was in deze treurige tijd van verlies. We danken je voor alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt.

Lieve groetjes Monique
Ed Ham uit Spijkenisse
Geplaatst op: 20-07-2018
Crematie Dick van Gent
Langs deze weg even een compliment voor Peter van Post Uitvaartzorg en voor de mensen van Schifferheide.
Peter heeft de familie met veel zorg en aandacht begeleid, waardoor het een mooi en persoonlijk afscheid is geworden.
Schifferheide is ook een prachtig gelegen crematorium met professionele en attente medewerkers.
Kortom, prima gedaan.
Nic Borghans uit Amsterdam
Geplaatst op: 04-05-2018
respect
respectvol, persoonlijk en ontzettend helpend in deze moeilijke dagen,
Femke heeft een pure en mooie persoonljkheid met intuitie voor de ander die ervoor hebben gezorgd en vooral ontzorgd dat het afscheid van mijn lieve Rene waardig en mooi in herinnering blijven, ontzettend veel dank daarvoor
Nic Borghans
Amsterdam
G. Hall uit Brunssum
Geplaatst op: 24-03-2018
Meer dan prima!
Beste Femke,
Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzet. Je voelt feilloos aan wat de behoefte is van de achterblijvers en weet daar heel goed op aan te sluiten. De persoonlijke benadering, het luisterend oor en je oprechte interesse, hebben er voor ons voor gezorgd dat het laatste afscheid van oma veel meer is geworden dan alleen een uitvaart. Ook de optie om gebruik te maken van jullie rouwkamer, om afscheid te kunnen nemen in besloten kring, hebben we als zeer prettig ervaren. Wellicht een onconventioneel compliment om te geven, maar ik zou je niet alleen bij anderen aanbevelen. Mocht ik komen te overlijden; dan zou ik wensen dat jij er bent om het afscheid te regelen.
J.M.H. Hermens uit Limbricht
Geplaatst op: 28-01-2018
Prima begeleiding
Prima begeleiding en zeer correcte afhandeling.
Tonny M Wissing-Spruijt uit Berg aan de Maas
Geplaatst op: 30-12-2017
Chapeau!
Nooit geweten dat er zoveel mogelijk was. De rust die Femke uitstraalde, haar persoonlijke benadering en al de tijd ze aan ons besteedde vanaf het eerste contact tot en met de nazorg, chapeau!

Onze moeder heeft een mooi, intiem en warm afscheid gekregen.
Christine Haenraets uit Heerlen
Geplaatst op: 01-12-2017
Goed bereikbaar
Betrokken persoon die alle zaken rondom afscheid van onze overleden vader uitstekend heeft geregeld. Goed en snel bereikbaar ook wanneer er vragen waren vanuit de familie.
M. van Gent-Tobia uit Heerlen
Geplaatst op: 25-10-2017
Geweldige voorlichting!
Hallo Femke,

Hartelijk bedankt voor de geweldige voorlichting, begeleiding en hulp voor, tijdens en na de begrafenis van E.Tobia. We hebben jouw hulp als zeer prettig en rustig ervaren.Er waren zoveel dingen zoals telefoontjes, papierwerk e.d. die je ons uit handen genomen hebt en ook de manier waarop je meedacht over onze wensen en hoe die gerealiseerd konden worden. We zullen je ook ten allen tijde bij anderen aanbevelen.

Groetjes, Mara en familie
Chantal Soomers uit Den Haag
Geplaatst op: 18-10-2017
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar!
Femke Ramaekers van Post Uitvaartzorg heeft vanaf het eerste moment ervoor gezorgd dat ik met een zeer tevreden gevoel terug kan kijken naar de uitvaart van mijn moeder. Haar medeleven, respect, warmte, steun, goede suggesties en natuurlijk de uitvoering hebben hier een grote rol in gehad. Professionaliteit, duidelijke en transparante communicatie, een goede hulp in het maken van keuzes, gecombineerd met haar warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat ik haar van harte aanbeveel. Femke heeft aandacht voor details en haar omgeving, ze is betrokken, flexibel en goed bereikbaar. Ze staat met raad en daad terzijde. Ook de nazorg wordt met aandacht gedaan. Kortom, een heel prettige samenwerking met als resultaat dat we met stijl inhoud hebben weten te geven aan het afscheid dat paste bij mijn moeder.

Bedankt Femke en Post Uitvaartzorg!
Kathy, Paul, Theo en Josée uit Heerlen
Geplaatst op: 09-09-2017
Fijn, persoonlijk en betrokken
Mevrouw Femke Ramaekers van Post Uitvaartzorg is vanaf het eerste moment een fijn, persoonlijk en betrokken contact geweest. Wij zijn zeer tevreden met de gehele afwikkeling van de uitvaart van onze (schoon)moeder. De persoonlijke en respectvolle aandacht die wij van Femke ondervonden, heeft er toe bijgedragen dat wij met een warm gevoel terugdenken aan de begrafenis.
Femke dankjewel!
Marc Vonhögen uit Heerlen
Geplaatst op: 13-06-2017
Echte persoonlijke uitvaart!
Zeer prettige omgang en oog en oor voor de nabestaanden. Goed verzorgd. Het is een echte persoonlijke uitvaart geworden.

Bedankt voor de goede begeleiding.!
Rene Lennaerts uit Amsterdam
Geplaatst op: 06-06-2017
álles bleek mogelijk
álles bleek mogelijk ...


... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig


rust & tijdloosheid uitstralend ...
Lies Cornelissen-Erens uit Heerlen
Geplaatst op: 06-06-2017
Persoonlijke en goede begeleiding.
Persoonlijke en goede begeleiding!
I.Th.A. Custers-Kals uit Oirsbeek
Geplaatst op: 06-06-2017
Respectvol en meelevend
De uitleg over de uitvaart was eerlijk en duidelijk.
De uitvoering was respectvol en meelevend.
M. Iedema - van der Kroon uit Heerlen
Geplaatst op: 24-05-2017
Liefde en respect
Femke heeft ons met zeer veel liefde en respect begeleid en behandeld en zal zeker deze onderneming bij iedereen die het nodig heeft aanbevelen.
Tania uit Heerlen
Geplaatst op: 18-04-2017
Tevredenheid
De plotselinge dood van mijn moeder was een grote schok voor ons. Mevrouw Femke Ramaekers heeft de pijn een stukje "draaglijker" kunnen maken. Vooral door haar positiviteit, hartelijkheid, flexibiliteit en het nakomen van alle gemaakte afspraken. Ik ben erg tevreden over haar begeleiding voor- tijdens en na de uitvaart.
Nico Sommeling uit Heerlen
Geplaatst op: 17-04-2017
Voldoende tijd
De heer Moors heeft de uitvaart uitstekend verzorgd. Hij heeft voldoende tijd gemaakt en was altijd bereikbaar.
De sfeer tijdens het afscheid nemen in de rouwkamer bij Post Uitvaartzorg was niet anders dan huiselijk te noemen en voldeed voor iedereen werkelijk aan alle verwachtingen.
Beter kan men het denk ik niet treffen.
Ted Leyen uit Heerlen
Geplaatst op: 11-04-2017
Persoonlijke Aandacht
Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn.

Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen.

Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook.

Kortom wij zijn zeer positief over Femke en Post Uitvaartzorg.
Volgende pagina

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »