Post Uitvaartzorg - Uitvaartbeleving

Uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Familie Kockelkorn uit Maastricht
Geplaatst op: 15-03-2017
Goed meegedacht
Femke Ramaekers heeft ons fantastisch begeleid en alles goed geregeld dat was een fijn gevoel - ze dacht goed mee en deed er alles aan om deze dingen te verwezelijken - ze was altijd op tijd - de rouwkamer gaf iets huiselijks - een kopje koffie of thee was er altijd - het was prettig om met haar samen te werken.

Bedankt Femke!
Familie Kockelkorn
Marianne Rondeel uit Heerlen
Geplaatst op: 08-03-2017
Goede ideeën
Marc heeft ons zeer goed begeleid bij het overlijden van onze zus Tineke.
Kwam zijn afspraken na, was betrokken en heeft ons ook goede ideeën gegeven. Alles was keurig verzorgd zowel in de rouwkamer als in het crematorium. Hij was een grote steun voor ons en zijn hem nog steeds dankbaar daarvoor!
Tine Mücher-Schumacher uit Maastricht
Geplaatst op: 02-03-2017
Geruststellend gevoel!
Post Uitvaartzorg heeft veel voor ons betekend.
Femke Ramaekers was er voor ons. Een heel geruststellend gevoel. Ze gaf ons heel persoonlijk, meedenkend en uitstekende voorstellen waar we veel aan hebben gehad.
Alles werd uitstekend verzorgd. We waren bijzonder onder de indruk van de zeer persoonlijke rouwkamer.
De vragen die we hadden werden per omgaand beantwoord en behandeld.
Het prettige van Post Uitvaartzorg was, dat we door een en dezelfde persoon werden begeleid. Ook hebben we het evaluatiegesprek als prettig ervaren.

We danken mevrouw Femke Ramaekers dan ook van harte.
Th. B. Voorn uit Heerlen
Geplaatst op: 04-02-2017
Open opstelling
De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
Vorige pagina

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »