Post Uitvaartzorg - Uitvaart

Informatie

Het staat u vrij te kiezen voor een opbaring thuis of een opbaring in het uitvaartcentrum. Het is natuurlijk heel persoonlijk om thuis afscheid te nemen van een dierbare. U kunt afscheid nemen in de eigen intieme familiesfeer . Een vertrouwde omgeving kan dan ook helpen in het rouwproces. De overledene kan op zijn eigen bed of op een koelbed worden opgebaard. Wij zorgen voor de benodigde materialen en apparatuur. Elke dag komen we bij u langs om de opbaring te controleren en eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ook afscheid nemen in ons uitvaartcentrum. De entree biedt toegang tot onze huiselijke afscheidskamer. In de afscheidskamer doen wij opbaren op een koelbed of in een uitvaartkist. U kunt bij ons in de afscheidskamer ook een afscheidsdienst houden in besloten familiekring. Voor ongeveer 20 personen kunt u naar eigen invulling een afscheidsdienst houden zoals u dat wenst. U kunt eigen muziek laten afspelen en foto’s laten zien tijdens de afscheidsdienst. Nog belangrijker is dat er geen tijdsdruk is! Na de afscheidsdienst brengen wij de overledene met of zonder de nabestaanden naar zijn of haar laatste rustplaats, zoals u dat wenst.

Het belangrijkste is en blijft dat u met een warm gevoel kunt terug denken aan de uitvaart. Een mooie en écht persoonlijke uitvaart draagt positief bij aan het rouwproces en uw verdriet.

Meer info over:

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »