Post Uitvaartzorg - Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart

Een persoonlijk uitvaart voor iedereen, dat staat bij ons voorop. Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. Een persoonlijke afscheid is voor iedereen en met elk budget haalbaar. 

Post Uitvaartzorg houdt van duidelijkheid en transparantie. Dat geldt dus ook voor de kosten en onze tarieven. De kosten van de uitvaart zijn mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen of die van de overledene. Samen nemen we de mogelijkheden door. U weet in elk geval altijd vooraf wat de uitvaart gaat kosten.

U kunt zich ook uit voorzorg oriënteren op de mogelijkheden en kosten, bijvoorbeeld via een maatwerkofferte op basis van een ingevuld uitvaartcodicil. Vooraf zaken regelen schept rust. Lees meer daarover of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

contact

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Nieuws en ontwikkelingen in de uitvaartbranche

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »