Post Uitvaartzorg - Na de uitvaart

Na de uitvaart

Direct na het overlijden van uw partner, ouder of andere dierbare, bent u in eerste instantie vooral bezig met het afscheid en de uitvaart. Eenmaal na de begrafenis of crematie zijn er nog tal van zaken die geregeld moeten worden. Denk aan: administratie, belastingen, de notaris, het ontruimen van een woning of misschien bent u op zoek naar een asbestemming in de vorm van een tastbare herinnering zoals een urn, glasreliek of sieraad.

Hoe pakt u het leven weer op als de uitvaart achter de rug is, het bezoek en aandacht van mensen om u heen minder is? Kunt u het verlies inpassen omdat u het zag aankomen of zet het uw leven op zijn kop en is het missen van die ene keihard en niet te dragen?

Post Uitvaartzorg helpt u ook na de uitvaart. Wij komen bij u langs om te horen hoe het met u gaat en hoe u de uitvaart heeft ervaren. Tijdens dit gesprek is volop ruimte voor het stellen van vragen, ook over nog te regelen zaken.

Lees ook ons blog over waarom het zo belangrijk is om ruimte te geven aan uw verdriet. Heeft u vragen over onze nazorgmogelijkheden? Neem dan contact op.

contact

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »