Post Uitvaartzorg - Uitvaartmogelijkheden

Bij een uniek leven past een bijzonder afscheid

U beslist waar en hoe het afscheid wordt vormgegeven. U kunt afscheid nemen in een kerk, een aula, maar ook op andere locaties zoals onze afscheidskamer, een buurt- of gemeenschapshuis en zelfs bij u of de overledene thuis. Post Uitvaartzorg wordt niet gehinderd door vaste afnames of standaard pakketten. Dat ziet u terug in onze dienstverlening en mogelijkheden. Samen komen we tot de uitvaart die u wenst en die past bij uw budget. Lees meer in onze informatiefolder.

Religieuze uitvaart

Bij een religieuze uitvaart zorgen wij ervoor dat alles met respect voor het geloof wordt uitgevoerd. U kunt rekenen op onze expertise en ervaring.

Uitvaart met een thema

Als in het leven van de overleden dierbare een speciale hobby of liefhebberij een grote rol gespeeld heeft, dan is het mooi om dit ook in het afscheid te verweven. Samen kijken we hoe we dit vormgeven, bijvoorbeeld in de rouwkaarten, de locatie, de kist, de muziek of een liveoptreden.

Afscheid en uitvaart in besloten kring

Onze afscheidskamer is naast opbaring ook bijzonder geschikt voor een intieme uitvaartceremonie in besloten kring. In deze sfeervolle kamer kunt u in alle rust en privacy afscheid nemen. Ook hier houden we rekening met uw wensen of die van de overledene.

Afsluitend samenzijn

Na de ceremonie, begrafenis of crematie is het vaak prettig om nog even samen te zijn. Vanzelfsprekend denken we graag met u mee en helpen wij u bij de invulling en verzorging van dit samenzijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, ook als u zich vrijblijvend wilt oriënteren op de mogelijkheden en kosten. Maak een afspraak of leg uw wensen vast in ons uitvaartcodicil.

contact

uitvaartcodicil

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »