Post Uitvaartzorg - Uitvaartbeleving

Uw persoonlijke beleving

Wij horen graag van u wat uw persoonlijke beleving was. Complimenten maken onze dag en we staan open voor een kritische noot, zodat we onze diensten kunnen aanpassen en verbeteren.

Schrijf een bericht »

Kroonen RJE
Geplaatst op: 30-10-2023
Goede begeleiding. Ruim voldoende aandacht.
Roger Lelkens
Geplaatst op: 27-10-2023
Zeer warme en menselijke omgang. Altijd bereikbaar en actief meedenkend om het afscheid van mijn echtgenote tot in detail conform mijn persoonlijke wensen te laten verlopen.
Olivier Akkerman
Geplaatst op: 02-10-2023
Ondanks de beperkingen door de Corona heeft Kleis de persoonlijkheid en de warmte die je in deze periode zo nodig hebt weten te creëren en borgen. Technisch & organisatorisch gezien was alles perfect geregeld. Het was fijn. Dank.
van der Linden René
Geplaatst op: 02-10-2023
Op de juiste manier aanwezig op de juiste manier afwezig. Kortom uitstekend.
J.C. Schröder
Geplaatst op: 02-10-2023
Ik ben buitengewoon tevreden over uitvaartcentrum Post in Heerlen. Zeer persoonlijke benadering. En meer dan volledig voldaan aan onze wensen van een informele uitvaart. Vooral complimenten voor het aanvoelen van kleine details, zoals het uit het oog zetten van de deksel van de kist tijdens de bijeenkomst,omdat de kinderen dat eng vonden. Nogmaals alle lof.
Peter Lechner
Geplaatst op: 10-09-2023
Alles is mogelijk en waar het nog onduidelijk is of het echt kan, wordt het uitgezocht en geregeld. Post uitvaartzorg, bij ons in de persoon van Kleis Adema, heeft prachtig, waardevol en heel hartelijk aangesloten bij onze zoektocht naar de uitvaart die wij voor ogen hadden. En die hebben we dankzij zijn inzet ook gerealiseerd.
Fam. Mettau
Geplaatst op: 09-09-2023
Het was voor ons en onze fam. een waardig en respectvol afscheid geheel conform onze afspraken en verwachtingen.
Yvonne Jacobs
Geplaatst op: 06-09-2023
Dhr Kleis heeft ons zeer proffessioneel begeleid. Meedenkend, betrokken en een ware steun voor ons als eega en dochters. De uitvaart was precies zoals we bedacht hadden; een waardig afscheid.
Yves Vlassenroot
Geplaatst op: 27-10-2022
Goed geregeld, ook bij calamiteiten werd het probleem snel opgelost.
M.J.J.E.A..Maassen Jansen
Geplaatst op: 20-10-2022
Heel kundig persoonlijk betrokken behulpzaam . Kon me geen betere wensen. In deze moeilijke tijd voor ons hadden we echt steun.
Yvonne Leussink
Geplaatst op: 14-10-2022
Zeer goede en vriendelijke begeleiding. Alle wensen werden goed begrepen en correct uitgevoerd.
Kitty Vromen
Geplaatst op: 30-09-2022
Kleis Adema is voor ons drie zussen bij de begrafenis van onze moeder van 92 een rots in de branding geweest. Hij noemt zich uitvaartregisseur en dat is ie ook geweest. Hij gaf ieder van ons persoonlijk aandacht en waar nodig was, hield hij ons bij de les. We hebben hem ervaren als betrokken, respectvol voor ieders keuze en meedenkend over de mogelijkheden. Hij kwam elke keer op tijd en nam ook de tijd...Het contact telefonisch, de watts app en email was ook snel. Wat ook nog vermeld mag worden is dat ik een beetje ongerust was of de uitvaart wel binnen het uur gerealiseerd kon worden. Maar Kleis bleef me geruststellen. En ja, het is gelukt binnen de tijd die geserveerd was. Kleis heeft ons ook goed geholpen om een levensverhaal te schrijven die past bij onze moeder. Wij zaten lekker ontspannen en hij stelde de vragen. Zonder zijn hulp zou het toch veel tijd hebben gekost. Als afsluiting wil ik ook nog vermelden dat de kosten die hij voor zichzelf in rekening bracht echt meevielen.
Coenen
Geplaatst op: 24-09-2022
Franzen
Geplaatst op: 20-07-2022
De 4 de vraag begrijp ik niet helemaal
Stephan Nuijtemans
Geplaatst op: 14-07-2022
Heb de begeleiding als prettig en zeer professioneel ervaren. Nemen alle tijd en leggen alles rustig en duidelijk uit.
Leandra
Geplaatst op: 26-05-2022
We hebben een heel fijn afscheid gehad mede dankzij Kleis. Geen vraag was teveel, niks was te gek en gelukkig is er iemand op de achtergrond die overal aan denkt. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor!
Sonja ten Hagen uit Landgraaf
Geplaatst op: 06-04-2022
Btrokken, vriendelijk n professioneel
Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel. Altijd op tijd aanwezig bij afspraken. Zet niet 1 maar 10 extra stappen om het voor ons zo goed mogelijk te doen. Denkt mee. Wegens corona ging de koffietafel niet door en zelfs in die avond dat we dit te horen kregen stond meneer Adema voor ons klaar om mee te denken aan een andere oplossing. Zeer, zeer tevreden!
Nijssen-Jansen uit Heerlen
Geplaatst op: 04-03-2022
Tot in de puntjes geregeld
Het afscheid van onze lieve (schoon)moeder was geheel volgens haar wens: intiem en persoonlijk, met allen die haar zo lief waren! Het was een moeder-waardige afscheidsbijeenkomst. Een bijzonder woord van dank aan Femke, die dit alles mogelijk heeft gemaakt en tot in de puntjes heeft geregeld
Renate Petit-Becker uit Heerlen
Geplaatst op: 23-02-2022
Zeer ervaren
W[j waren erg tevreden hoe Kleis Adema ons heeft geholpen voor
en tijdens de uitvaart. Hij is zeer ervaren en dacht mt ons mee.Ik kon op hem vertrouwen en dat geeft rust . Hartelijk dank!
Nicole Schijns-Elders uit Voerendaal
Geplaatst op: 22-12-2021
Zeer professioneel!
Heel veel dank aan Marc Moors voor de prachtige uitvaart van mijn moeder. Precies zoals zij het gewenst zou hebben. Alleen maar heel positieve reacties van de genodigden op de uitvaart!
Er wordt niets opgedrongen, alles is mogelijk en tot in perfectie geregeld. Inclusief een geweldige spreekster, Tessa. Complimenten! Een echte aanrader dus.
Hartelijke dank van de familie Elders.
Luc Willems uit Den Haag
Geplaatst op: 27-07-2021
Persoonlijk, deskundig en fijn!
Kleis Adema heeft ons als familie van het eerste telefonische contact tot bij de nazorg begeleid bij alle stappen die een overlijden met zich meebrengt. Alles kon, niets was onmogelijk, een laatste wijziging in de tekst of toch andere muziek? Kleis regelde het en koppelde alles op tijd terug zodat wij allen voortdurend wisten wat, wanneer, waarom en hoe ging gebeuren. Dank je wel Kleis mede namens mijn moeder bij de persoonlijke, deskundige, fijne begeleiding!
Marian van Santen uit Brunssum
Geplaatst op: 30-04-2021
Veilig voelen
Ondanks de coronabeperkingen zijn wij zeer tevreden over de uitvaart en de begeleiding die we hebben gekregen. Femke heeft ons perfect begeleid, reageerde snel op vragen. Ze was rustig, heel vriendelijk, je voelde je veilig. Dank je wel hiervoor Femke!
Familie Akkerman uit Bavel
Geplaatst op: 30-03-2021
Persoonlijkheid en warmte...
Ondanks de beperkingen door de Corona heeft Kleis de persoonlijkheid en de warmte die je in deze periode zo nodig hebt weten te creëren en borgen. Technisch & organisatorisch gezien was alles perfect geregeld. Het was fijn. Dank.
Familie Koelman uit Heerlen
Geplaatst op: 30-03-2021
Mooie uitvaart
Ondanks het verdriet heeft de heer Kleis Adema van Post Uitvaartzorg er voor gezorgd dat de familie een mooie uitvaart heeft beleefd.
Brigitte Schins uit Schinveld
Geplaatst op: 23-12-2020
waardig en stijlvol
De persoonlijke, tactvolle begeleiding en verzorging heeft ervoor gezorgd dat onze moeder een waardig en stijlvol afscheid heeft gekregen. Wij bevelen Post Uitvaartzorg zeker aan aan derden. De hele directe familie was ten volste tevreden over Post Uitvaartzorg.
Volgende pagina

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »