Post Uitvaartzorg - Everybody has to die once. But is death really that normal?

Er zijn momenten waarop je nadenkt over de dood en hoe jij je begrafenis of crematie ingevuld zou willen zien. Soms komt dit doordat de dood ineens dichtbij komt of gewoonweg omdat je zeker wilt zijn dat de zaken goed geregeld zijn. Voor jezelf of voor iemand anders zoals je partner, je ouders, een vriend of vriendin.

Vooraf hierover praten en informeren naar mogelijkheden stelt je in staat om in alle rust de wensen op een rijtje te zetten. Maar doen we dat werkelijk? Een mooi verhaal van Claudia Venhorst, de moeite waard om even de tijd te nemen door op de volgende link te klikken;

Claudia Venhorst: everybody has to die once. But is death really that normal? Sometimes (f.e. during the MH17 crash, suicide; an extreme death) it is really normal to discuss and talk about death, but dying in a normal sense does not seem to be something normal to talk about. The challenge Claudia embraces with her talk is finding answers on the question how death really becomes something to talk about.

 • Open opstelling!
  De contactpersoon luisterde heel goed, had een open opstelling, was bereid om veel service te bieden en was niet opdringerig. Had goede ideeën en daarom iets toe te voegen. Maakte een uitstekend presentatie op Powerpoint.

  Goede nazorg, geen financiële drive bemerkt. Hulde!
  Th.B. Voorn uit Heerlen
 • álles bleek mogelijk ...

  ... flexibiliteit & eigen inbreng; volledig

  rust & tijdloosheid uitstralend ...
  Rene Lennaerts uit Amsterdam
 • Femke Ramaekers heeft de begrafenis van mijn vader zeer warm en professioneel, fijn en goed geregeld. Ze is duidelijk, actief luistert en dacht goed mee, was flexibel waar mogelijk en persoonlijk. Veel aandacht voor details die net het puntje op de i zetten. De intimiteit tijdens rouwbezoek, met een kopje koffie thee of koffie was erg fijn. Voor de begrafenis hadden besloten voor de combinatie van de rouwkamer voor het meer intieme eerste deel van het afscheid met verhalen uit het verleden en daarna als tweede deel het echte afscheid op Imsterade. Dat is ons goed bevallen. Ook de manier waarom Femke omgaat met de financiële kant is erg goed, duidelijk, ze dringt geen zaken op, is goed voorbereid en de factuur klopt dan ook. Kortom wij zijn zeer positief over Post Uitvaartzorg.
  Ted Leyen uit Heerlen
 • Meer persoonlijke uitvaartbelevingen »

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »