Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

André Coenen
André Coenen
09-11-1946 - 11-06-2022

Lees verder

Dit condoleanceregister is gesloten

Een condoleance plaatsen is niet meer mogelijk.


Gecondoleerd met jullie verlies,en heel veel
sterkte de komende tijd.
15-06-2022 11:13
Fam. RudiCator
Zelden kwam ik een man tegen met zulk een warm hart. Hij had alles over voor zijn gezin en straalde liefde uit. Een harde werker die veel te vroeg moet vertrekken. Voor dit soort mensen doe ik alles en dat waardeerde hij ook ten zeerste. Toen hij ziek werd hebben we een goed gesprek gehad en we begrepen elkaar volledig. Wat een pracht mens die André. Een beer van een vent met een goed hart. Als er een hiernamaals is zullen ze hem met open armen ontvangen.
Afgelopen week wilde ik hem bezoeken en ik moest uitstellen. Nu spijt als haren op mijn hoofd !!
Mona, Ron/Phiromphon en Michael wens ik heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te dragen.
14-06-2022 20:49
Will Breuls
Alle sterkte toegewenst met het enorme verlies van André.
14-06-2022 16:08
Wim von Kriegenbergh

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »