Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Will Jacobs
Will Jacobs
08-04-1932 - 06-06-2023
Heden overleed zacht en kalm

Lees verder

Condoleance schrijven »

Beste familie Jacobs,
Namens bestuur, dirigent en leden van Fanfare St. Cecilia Ubachsberg willen wij u ons medeleven betuigen met het overlijden van de heer Will Jacobs.
Onze fanfare heeft onuitwisbare herinneringen aan de periode die de heer Jacobs muzikaal leiding gaf aan ons orkest en zeker ook aan zijn persoonlijkheid. De 30 jaar die hij ons dirigeerde zijn nog regelmatig onderwerp van gesprek. Hij was en hij wordt binnen de fanfare familie niet vergeten.
Wellicht wat ongebruikelijk, maar toch willen wij u wijzen op de publicatie op de facebook pagina van onze fanfare over zijn overlijden. www.facebook.com/fanfareubachsberg
Wij wensen u van harte sterkte met dit grote verlies.
Gert Enning, secretaris.
14-06-2023 12:21
Gert Enning
Beste Mia, kinderen en kleinkinderen,

Iedere symfonie heeft een einde. De ene partituur laat een luid vurig slot klinken, de andere sluit in een langdurend diminuendo. Mooi dat Will voor dat laatste einde heeft gekozen. Een mooie leeftijd en een zachte dood.

Indien er na de dood mogelijk nog iets anders valt te beleven, dan zijn wij ervan overtuigd, dat Will hoe dan ook de muziek weer zal laten klinken.

Iedere dood kent zijn verdriet, ook dat van Will. Een troost mag dan zijn dat hij samen met Mia en hun gezin een gevarieerd en gewaardeerd leven heeft gehad.

Wij wensen jullie veel sterkte toe.

Marianne en Theo Scheepers.
11-06-2023 16:07
Theo Scheepers

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »