Post Uitvaartzorg - Condoleanceregister

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleanceregister te openen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden maar kunnen ook gedownload worden. Desgewenst kunnen wij de condoleances printen en bundelen tot een boek. Vraag hier gerust naar.

 

« Terug naar het overzicht

Mieke/Mia Ruwette - Leuven
Mieke/Mia Ruwette - Leuven
05-05-1929 - 09-07-2023
Op zondagavond is na een zeer lang ziekbed en moeizame ongelijke strijd tegen de dementie onze moeder en oma overleden. Zij was een sterke vrouw, maar vooral heel trots op haar kinderen en kleinkind. U liet ons kennis maken met de klassieke muziek en zoveel moois in dit leven. Wij kinderen en kleinkind hebben onze mooie herinneringen.
Rust zacht lieve mama en oma.

Lees verder

Condoleance schrijven »

Beste Karin, Wim en Paul, van harte gecondoleerd, met het overlijden van jullie lieve moeder, ook namens mijn broers, Herman, Wim en Bert.
"Wanneer ogen voor altijd sluiten, openen zich direct de herinneringen".
Heel veel sterkte, we zijn net op de hoogte gesteld dat ook Alfons 5 jaar geleden overleden is. ook hiervoor de beste condoleance wensen.
John Stijnen
31-07-2023 23:23
John Stijnen
Beste Karin en familie,
gecondoleerd met het verlies van jullie moeder.
Ik wens jullie veel sterkte voor nu maar ook voor de komende tijd.
Fieny van den Bosch
21-07-2023 17:18
fieny van Den Bosch
Beste Wim, Karin en Paul, gecondoleerd en veel sterkte gewenst met het verlies van jullie moeder (voor mij tante Mieke).
Hartelijke groeten van Marjon Kraft.
20-07-2023 14:04
Marjon Kraft
Lieve Karin en familie, ik wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie moeder! Zij zal altijd in mijn hart een plekje hebben! Veel liefs, Maria, Peter, Melissa en Sevan
20-07-2023 13:53
Maria
Lieve Karin, sterkte bij dit grote verlies. Hopelijk zijn de vele herinneringen, naast mooie muziek , tot steun bij het verdriet. Hartelijke groeten van Karin Hermans, HOV collega
18-07-2023 18:33
Karin Hermans

Digitaal condoleren

Post Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om digitaal te condoleren.
Bij een uitvaart kan ervoor gekozen worden een openbaar of afgeschermd condoleance registeren te openen. Zo krijgen alle bekenden optimaal de gelegenheid hun medeleven en gedachten te delen.

De condoleances kunnen online bekeken worden, maar kunnen ook gedownload worden als digitaal boek en besteld worden als geprint boek.

Condoleren »